2777
2789
عنوان

حالم بده همش مسخرم میکنم😪😔

148 بازدید | 10 پست

من بینیم قوز دار بعدش بینیم بزرگ هسته گوشتی و انحراف دار حالا بعد از مدت ها رفتم پیاده روی چند تا دختر کنار هم بودن بعدش یکیشون بینی منو روی بینی خودش نشون میداد و میخندیدن.. 

این طور آدما باید بهشون بفهمونی آخه آدم نفهم مگه دست خودم بوده که بینیم اینطوریه ...

بخدا بعد از سه هفته از خونه اومدم بیرون دیگه نمی‌رم حالم بهم میخوره از این زندگی 😑😪😪

دوستان کاربری دست دونفره 🙆🏻‍♀️🙆🏼‍♀️

با هر مشکل رفتاری سمی رفت آمد نکن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فضای مجازی اینستاگرام هزارتا عمل و کوفت زهر مار باعث این بیشعور بازیا شده پسراهم جدیدا میگن زنمون حتما باید عملی باشه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

چه بی فرهنگ و سطح پایین بودن😪😪😪

دختر من رفته بود حوضه امتحان بده گویا رو زمین صاف پاش پیچ خورده افتاده بهش گفتم دخترا خندیدن بهت(با شوخی گفتم😅) گفت نه اصلا. وانمود کردن که چیزی ندیدن.

حالا بعضیا اینطوری با فرهنگن، بعضیا بی فرهنگ، شما به خودت نذار

آخ گفتیییییییحق تا ابد این عملا چی بود خدایی رواج شد

درست میگید از این آدم ها زیاده ولی هی سعی میکنم به خودم نگیرم بگم ولش کن بابا ارزش نداره ولی بدتر هی افسرده تر میشم

دوستان کاربری دست دونفره 🙆🏻‍♀️🙆🏼‍♀️

بی خیال ،مال منم همینطوره  دقیقا....اکسیژن بیشتری از هوا سهم ما میشه😁

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...