2777
2789
عنوان

دوستم گفت بهم حسودی میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 61 پست

من خودم همیشه اول تعریف میکنم و تبریک میگم بعد نظر خودمو میگم و حتی ذره ای آدم حسودی نیستم‌ چون رفیقته به هر حال این یعنی تو حواست به دردودلا و آرزوهاش بوده 

اصالت لر 🌬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه به من ثابت کرده هرکی حرف از حسادت بزنه خودش از عالم و عالم حسود تره، تو روان‌شناسی خوندم تو محاله یک خصلت رو در یکی ببینی درحالیکه خودت اون خصلت رو نداشته باشی.

از این به بعدم اسی تو درباره کارهای بقیه نظر نده حتی اگه نیتت خوب باشه. چون برداشت ها متفاوته

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

من خودم همیشه اول تعریف میکنم و تبریک میگم بعد نظر خودمو میگم و حتی ذره ای آدم حسودی نیستم‌ چون رفیق ...

والا آره من گفتم خواب و خوراک از مسافرت خارجه و از ترکیه از مجارستان از کربلا داشت بعد میگفت کاش پول دستم بیاد دندون بابام درست کنم‌همه اینارا گذاشت کنار یهو آیفون خرید بعد میگم چرا نگفتی گفت ترسیدم بگم کارام خوب پیش نره

والا آره من گفتم خواب و خوراک از مسافرت خارجه و از ترکیه از مجارستان از کربلا داشت بعد میگفت کاش پول ...

بنظر منم وقتی هدف های بزرگتر هست گوشی واقعا اونم انقدر گرون منطقی نیست ولی زندگی خودشه ازین به بعد دردودل مالی کرد گوش بده ولی برات درکل مهم نباشه 

اصالت لر 🌬
چند ماه پیش رفت دندونای خوشگلشو کامپوزیت آدامسی کرد گفت چون همه بلاگرا کردن

چشم و هم چشمی داره و هیجانیه 

من یه والدین بندی خاصی دارم 

مثلاً لباس برام الویته 

همیشه بوده الآنم هست

اما ایشون هیجانی و تو کاره چشم درآوردنه

بنظر منم وقتی هدف های بزرگتر هست گوشی واقعا اونم انقدر گرون منطقی نیست ولی زندگی خودشه ازین به بعد د ...

بعضی ها واسه پرس می خرن 

در حالی که طبق اولویت بندی  اون پولو بهتره بابت به موضوع مهم تر بدی

بنظر منم وقتی هدف های بزرگتر هست گوشی واقعا اونم انقدر گرون منطقی نیست ولی زندگی خودشه ازین به بعد د ...

دقیقا فقط منتظره یکی یه کاری کنه بعد بره باشوهرش دعوا کنه یک ماه دعوا راه بندازه تا کارش پیش بره

بعضی ها واسه پرس می خرن در حالی که طبق اولویت بندی اون پولو بهتره بابت به موضوع مهم تر بدی

اره مثلا بازم لباس های خودش و بچه هاش ، بعد دندون پدرش ّ بعد یه مسافرت بعدش گوشی چون واقعا گوشی وقتی کار خیلی شاخی قرار نیست باهاش بکنی کسی که زندگیش اینطوریه با یه مدل معمولیم کارش راه میوفته

اصالت لر 🌬
خیلی عقده ایه به نظرم ارتباطتو باهاش تموم کن

چجوری بهش فکر نکنم و کم کنم

وای وای وای اینو یادم رفت بگم

میخواد شله زرد نذری بپزه یهو من پیش دوتا دوست دیگه گفتم راسی ساعت چند بیام برای شله زرد

قهر کرد گفت الان اون دوتا میگن از کجا اینقدر پول میاره