2777
2789
عنوان

دوستم گفت بهم حسودی میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 61 پست
آخه ۳ روز قبلش ناله ندارم ندارم میکردکه دلم مسافرت میخوادچس ناله هاشو پس برای من نیاره

منم یه رفیق دارم 

هر وقت چی ناله داره زنگ میزنه 

دو هفته زنگ نزد بهم 

فک کردم قهره 

بعد فهمیدم نه 

تو این دو هفته حالش خوب بوده 

زنگ بزنه چی بگه خب 

واسه همین زنگ نزده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس حق داری بهش بگو تو دروغگویی میگی پول نداری ولی میخری البته اینم بگم ممکنه قسطی یا فروختن طلا خ ...

گفت چکی خریدم ولی طی ۳ماه

خوب جمع میکرد ۳ ماهو میرفت تا ترکیه عقده های خودش میخوابید هر روز نیاد بگه فلانی خارج رفته

منم یه رفیق دارم هر وقت چی ناله داره زنگ میزنه دو هفته زنگ نزد بهم فک کردم قهره بعد فهمیدم نه تو این ...

دقیقاااا بعد میگم چرا نگفتی 

گفت ترسیدم فلانی و فلانی چشم بزنن

یعنی دوتا دوست دیگمون

بعد خودش گفت چرا جاریم داشته باشه من نداشته باشماون حسوده یا من

اون 

کلا گوشی رو خیلی جده گرفته عجیبه واقعا 

ولی من به اعتقادی دارم 

اونم اینکه خوبی و بدی های آدم هارو باید باهم جمع و تفریق کرد 

مثلاً کسی که ده بار بهم خوبی کرده اگه یه بار ناراحتم بکنه چیزی نمی‌گم 

ولی کسی که تا حالا خوبی بهم نکرده اگه ناراحتم بکنه 

میرینم بهش

مخصوصا منی که اصلاااااا تو این وادی ها نیستم

من گوشی برام الویت نیست 

اصلا صد میلیون پول داشته باشم 

صد میلیونم روش وام می گیرم 

ماشینمو عوض می کنم 

ماشین خیلی برام مهمه 

اون کلا گوشی رو خیلی جده گرفته عجیبه واقعا ولی من به اعتقادی دارم اونم اینکه خوبی و بدی های آدم هارو ...

اخلاقای رو مخ زیاد داره ولی از حق نگذریم خوبیم داره چند روز نباشه دلم براش تنگ میشه ولی این عقده هاش و چس ناله هاشو چشم و هم چشمیاش حالمو بد میکنه

من گوشی برام الویت نیست اصلا صد میلیون پول داشته باشم صد میلیونم روش وام می گیرم ماشینمو عوض می کنم ...

منم گفت تو میگفتی کاش میدادم بابام دندون مصنوعی بگیره پس چی شد

دقیقاااا بعد میگم چرا نگفتی گفت ترسیدم فلانی و فلانی چشم بزننیعنی دوتا دوست دیگمون

کلا فک می کنه خیلی اتفاق خاصی افتاده 😂

بگو خواهرم ملت ماشین میخرن خونه می خرن

آنقدر که تو نگرانی چشم بخوری نگران نیستن

کلا فک می کنه خیلی اتفاق خاصی افتاده 😂بگو خواهرم ملت ماشین میخرن خونه می خرنآنقدر که تو نگرانی چشم ...

یه کیف میخره مثلا ۱۲۰۰ سریع مهمونی میرسه میزاره پشت پرده میگه فلانی نبینه جدیده چشم میزنه میگه چقدر کیف داری

اخلاقای رو مخ زیاد داره ولی از حق نگذریم خوبیم داره چند روز نباشه دلم براش تنگ میشه ولی این عقده هاش ...

چون احساس کمبود می کنه 

الان که به گوشی خریده خیلی براش مهمه 

دیگه اگه خوبیش بیشتر از بدیاشه نمی خواد چیزی بگی 

ولی نشون بده ناراحت شدی 

چون احساس کمبود می کنه الان که به گوشی خریده خیلی براش مهمه دیگه اگه خوبیش بیشتر از بدیاشه نمی خواد ...

چند ماه پیش رفت دندونای خوشگلشو کامپوزیت آدامسی کرد گفت چون همه بلاگرا کردن