2777
2789

من یک هفتست درگیرم 

کد نمیومد برام

هرفیل ترشکنی هم امتحان کردم

نشد ک نشدنه کدمیومد نه تماس نه هیچ

امروز فی لترشکنnth  link را نصب کردم اوکی شد 

کد از طربق تماس دریافت شد

اگه براشماهم اوکی بود بهم بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امتحان کردم بااین قندشکن متاسفانه بااینم نشد

من یه ایمیل زدم ب پشتیبانی واتساپ

شماهم امتحان کن 

Hello, I am in Iran. The Islamic Republic of Iran has blocked WhatsApp access to send text messages or even make phone calls. I am currently having trouble opening WhatsApp. Please contact me via email to confirm the .account opening.

من یه ایمیل زدم ب پشتیبانی واتساپشماهم امتحان کن Hello, I am in Iran. The Islamic Republic of Iran h ...

حتما مچکرم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

چرا هنوزم واتساپ نصب میکنین؟ کسی رو خارج از کشور دارین که برای ارتباط باهاش نیازه؟

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

من یه ایمیل زدم ب پشتیبانی واتساپشماهم امتحان کن Hello, I am in Iran. The Islamic Republic of Iran h ...

عزیزم زدم الان چیکار کنم صبرکنم یا امتحان کنم برای کد؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

عزیزم زدم الان چیکار کنم صبرکنم یا امتحان کنم برای کد؟

امتحان کن برای کد 

از طریق تماس بزن چون کد باپیامک نمیاد 

android@support.whatsapp.com

این ایمیبشه درست زدی؟

امتحان کن برای کد از طریق تماس بزن چون کد باپیامک نمیاد android@support.whatsapp.comاین ایمیبشه درست ...

بله عزیزم اما بازم نشد

سلام 

ببخشید منم این مشکل دارم

تو ایمیلی که میزنی باید شماره موبایلتم بفرستی؟ اونا از کجا میفهمن کی مشکل داره که مشکلش حل کنن؟

البته من از وات استفاده نمیکردم الان میخوام عضو بشم که کد اینستام بیاد، دارم از بی اینستایی میمیرم 😭😔