2777
2789
عنوان

تجربه من از دکتر قلب

55 بازدید | 4 پست

با سلام و احترام

همراهان گرامی همسر من این اواخر مشکل گرفنگی عروق قلب پیدا کردن و با توجه به تجربه ای که از مراجعه به چند دکتر در تهران و ارومیه داشتم اینجا براتون مطالبی رو میذارم شاید به دردتون بخوره 

ورود منشی ها یا دلالهای تبلیغاتی دکترا به این تایپبک ممنوعه 

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

تاریخ 

۱۴۰۴.۴.۱۰

مدتی بود همسرم درد خفیف مداومی در سمت چپ قفسه سینه داشتن

با مراجعه به دکتر و سی تی اسکن انژیو متوجه شدیم گرفتگی عروق قلبی دارن

من در شهر ارومیه و تهران به این مکانها مراجعه کردم

ارومیه: بیمارستان سیدالشهدا، بیمارستان شمس مراجعه کردم.

بیمارستان سید الشهدا ارومیه با بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی اتیه سازان حافظ یه نوار قلبی گرفتن شد ۴۰ هزار تومن، 

کادر بی حوصله بداخلاق بدرفتار بی توجه انگار پدر کشتگی دارن با بیمار...

حالا چرا بیمارستان اموزشی درمانی دولتی اصلا باید پول بگیره نمیدونم.

رزیدنت اول که اسمش ایوب محمودی بود تاحدودی خوب بود تشخیصش و رفتارش ولی بار دوم که رفتیم یه رزیدنت بلا نسبت گاو گذاشته بودن اونجا که اصلا اهمیتی نمی‌داد مریض منتظره و با تلفنش صحبت میکرد و قدم میزد در فضای اورژانس فک کنم گفتن زارع بود اسمش یا ذاکر بود زیاد متوجه نشدم دقیق چی بود ابروهای خیلی سیاه رنگی داشت..

یه نسخه برای سی تی اسکن آنژیو میخواستیم بنویسه و ثبت کنه که ببریم بیمارستان شمس ارومیه انجام بدیم ، توجه داشته باشید که این رزیدنت بی ادب حتی بلد نبود اینو بنویسه.

بعد از مراجعه به بیمارستان شمس ارومیه پذیرش اونجا گفت که نسخه سی تی اسکن درست نوشته نشده!!!

خلاصه دکتر قلب درمانگاه بیمارستان شمس یه اقای دکتر بودن بنام رامین اسکندری که ظاهرا ماهی یکبار از تهران میره ارومیه. هر چی بگم از خوبی و اخلاق و رفتار و اهمیتش به مریض و .... واقعا کم گفتم.... عالی بودن ایشون

توضیح کامل درمورد بیماری دادن. دارو ها رو چقدر درست و عالی تجویز کرده بودن و چقدر کامل راهنمایی در مورد مصرفش دادن.

واقعا دکتر خوب با سواد و با ادبی بودن. البته نمیدونم تو بیمارستان خصوصی فقط اینطور هستن یا جاهای دیگه هم رفتارشون همینطور عالیه.

برگشتیم تهران. در به در دنبال دکتر قلب برای بررسی مجدد 

دکتری که در تهران پیدا کردم اسمش محمد علی یوسف نیا ، مطبش روبروی بیمارستان دی، اینجا تو نی نی سایت و سایتهای دیگه تبلیغ کردن. بنظر جراح خوبیه ولی من اصلا نه از خودش نه از منشی هاش خوشم نیومد. 

خود دکتر بشدت پولکی هست و برای ویزیت تقاضای وجه نقد داره، چرا وقتی کارگر تو این مملکت با چندرغاز  حقوق، مالیات میده دکتر با اینهمه ثروت از مالیات فرار میکنه؟؟ 

یه منشی چشم  ابرو مشکی داره که بی ادبه و توهین امیز صحبت می‌کنه،

مورد بعدی اینکه دکتر حال و حوصله حرف زدن نداره زبونش باز نمیشه به صحبت توضیح یا غیره...

یه آنژیو با یه استنت رو حدود ۲۰۰ میلیون در بیمارستان دی اونم نه خودش که معرفی می‌کنه به یکی از دکترای که اونجاست

آزمایش خون داشتم اصلا نگاه نکرد بگه که اوکی هست یا نیست در صورتیکه در آزمایش خون همسر من هموگلوبین و قند بالا ثبت شده بود اصلا دست نزد برگه های آزمایش یا اکو و ... رو.

بی حال بی حوصله نه دارو تجویز کرد نه چیزی توضیح داد هر مدل پرسیدم که متوجه سم آیا گرفتگی عروق وخیم هست خفیف هست یا هرچی یه جواب درست درمون به من نداد این دکتر

بازم میگم شاید جراح خوبیه و .... ولی دکتری که نمیتونه و نمیخواد با مریض صحبت کنه دردش رو توضیح بده بی‌توجه هست و هیچ کاری برات نمیکنه اسمش دکتر هست ولی خودش دکتر نیست.

توجه داشته باشید که من ۴۰۰ هزار تومن پول ویزیت دادم، دکتر نه اکو رو نگاه کرد نه نوار قلبی نه ازمایش رو. فقط سیتی اسکن انژیو رو دید و فقط گفت که منم میگم انژیو بشه مطمئن شیم. چند بار پرسیدم که دقیقا چه مشکلی داره رگهاش، کجاها مشکل هست، چقدر حاد هست و ... ولی جوابی نگرفتم، نسخه دارویی هم در کار نبود.

به درد نخور. ارزش ۲ ساعت نشتن در مطب رو نداشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادم رفت تو پستهای قبلی بگم، همین آنژیو پلاستی رو ارومیه بیمارستان شمس بما گفتن ۸۵ میلیون 

اینجا تو تهران تو بیمارستان دی انجام میدن ۲۰۰ میلیون

باید خاک ربخت بر سر سیستم درمان که یه بیمار برای یه مورد ساده باید اینقدر هزینه کنه، البته خیلیا هم خب ندارن و براحتی جونشون رو از دست میدن... خیلی حالم بده ... عصبانی ام که چرا بعد از ۳۲ سال جون کندن تو این مملکت بیمه ای داریم که به درد جرز لای دیوار هم نمیخوره و وقتی هم مریضی میاد سراغمون پول درمان نداریم.

حالا ما که مهندس هستیم وضعمون اینه بیچاره کارگر روزمزد بیچاره زن سرپرست خانوار...