تاریخ
۱۴۰۴.۴.۱۰
مدتی بود همسرم درد خفیف مداومی در سمت چپ قفسه سینه داشتن
با مراجعه به دکتر و سی تی اسکن انژیو متوجه شدیم گرفتگی عروق قلبی دارن
من در شهر ارومیه و تهران به این مکانها مراجعه کردم
ارومیه: بیمارستان سیدالشهدا، بیمارستان شمس مراجعه کردم.
بیمارستان سید الشهدا ارومیه با بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی اتیه سازان حافظ یه نوار قلبی گرفتن شد ۴۰ هزار تومن،
کادر بی حوصله بداخلاق بدرفتار بی توجه انگار پدر کشتگی دارن با بیمار...
حالا چرا بیمارستان اموزشی درمانی دولتی اصلا باید پول بگیره نمیدونم.
رزیدنت اول که اسمش ایوب محمودی بود تاحدودی خوب بود تشخیصش و رفتارش ولی بار دوم که رفتیم یه رزیدنت بلا نسبت گاو گذاشته بودن اونجا که اصلا اهمیتی نمیداد مریض منتظره و با تلفنش صحبت میکرد و قدم میزد در فضای اورژانس فک کنم گفتن زارع بود اسمش یا ذاکر بود زیاد متوجه نشدم دقیق چی بود ابروهای خیلی سیاه رنگی داشت..
یه نسخه برای سی تی اسکن آنژیو میخواستیم بنویسه و ثبت کنه که ببریم بیمارستان شمس ارومیه انجام بدیم ، توجه داشته باشید که این رزیدنت بی ادب حتی بلد نبود اینو بنویسه.
بعد از مراجعه به بیمارستان شمس ارومیه پذیرش اونجا گفت که نسخه سی تی اسکن درست نوشته نشده!!!
خلاصه دکتر قلب درمانگاه بیمارستان شمس یه اقای دکتر بودن بنام رامین اسکندری که ظاهرا ماهی یکبار از تهران میره ارومیه. هر چی بگم از خوبی و اخلاق و رفتار و اهمیتش به مریض و .... واقعا کم گفتم.... عالی بودن ایشون
توضیح کامل درمورد بیماری دادن. دارو ها رو چقدر درست و عالی تجویز کرده بودن و چقدر کامل راهنمایی در مورد مصرفش دادن.
واقعا دکتر خوب با سواد و با ادبی بودن. البته نمیدونم تو بیمارستان خصوصی فقط اینطور هستن یا جاهای دیگه هم رفتارشون همینطور عالیه.
برگشتیم تهران. در به در دنبال دکتر قلب برای بررسی مجدد