2777
2789
عنوان

به داداشم سیلی زدم

266 بازدید | 28 پست

دوازده سالشه من ۲۲

سر ی مسئله‌ای برگشته میگه تو گوه خوردی

منم عصبانی شدم داد کشیدم گفتم همین الان معذرت خواهی کن نکرد

دوبار دستمو بلند کردم روش پشیمون شدم بار سومی نتونستم و سیلی زدم بهش

به غرورش برخورد گریه کرد چجوری از دلش دربیارم

دیوانه ای 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرتون کار اشتباهی کرد و شما اشتباه تر

شما نمیتونید اونو مجبور به عذرخواهی کنید، نهایتا باید با پدر و مادرتون صحبت میکردید برای این موضوع

هروقت کم میارید به دعوای فیزیکی روی نیارید

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

دیوانه ای

چرا عزیز؟!

بچه دوازده ساله چرا باید به بزرگتر از خودش سر مسئله ای که حق با اون نیست بی احترامی کنه؟ چندین بار نصیحت کردم و گوشزد کردم که محترمانه رفتار کنه ولی نمیکنه منم آدمم عصبانی میشم و الانم پشیمونم!

اگر تونستی براش خوراکی بخر و دلیلی این که از کوره در رفتی رو در حد سن و سالش براش توضیح بده تو سن حساسی غرور و بزرگ شدن من خودم دو تا برادر کوچک تر از خودم دارم و بهت حق میدم که عصبی بشی اما دلم نمی‌خواد ازم زده بشن برو بغلش کن ببوسش و معذرت خواهی نکن از دلش در بیار بگو می‌دونم یه لحظه خطا کردم اما داداش مهربونه بخشنده ان مگه نه؟

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

اشتباه کردی عزیزم ،از دلش دربیار،شمابزرگتری صبوری کن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ماشالا به تربیت جفتتون پدر و مادردر قید حیاتن؟

بله خداروشکر

در عجبم چرا همه ادای روشن فکرا رو درمیارید این ساده‌ترین چیزیه که بین خواهر و برادرا اتفاق میفته منم کارم اشتباه بوده و میخوام به روش درست معذرت خواهی کنم برای همین کمک خواستم 

چرا عزیز؟!بچه دوازده ساله چرا باید به بزرگتر از خودش سر مسئله ای که حق با اون نیست بی احترامی کنه؟ چ ...

بی احترامی اشتباهه. شما چیز غلط به بچه یاد ندید

احترام گزاشتن به سن و سال نیست باید بگید به هر کسب فارغ از سن و سالش باید احترام بزاره به شرطی که اونا هم بزارن

تازه جدای اینا زدن از بی احترامی کردن بدتره

اعصابتون خورد شد؟؟ شما هم جوابشو میدادید با حرف

یا‌ میرفتید میخ میکوبیدید تو دیوار

توجیه نکنید

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اشتباه کردی عزیزم ،از دلش دربیار،شمابزرگتری صبوری کن

میدونم واقعا پشیمونم بچه که بود پنج شش ساله گه گاهی سرش داد میزدم اگه کار اشتباهی میکرد ولی امروز سیلی زدم دو بار پشیمون شدم بار سومی اشتباه کردم و از کوره در رفتن

ماشالا به تربیت جفتتون پدر و مادردر قید حیاتن؟

وا عزیز دلم قشنگ من یعنی سر همچین موضوعی پای تربیت پدر مادر میاد وسط والله منم خودم با برادران بحثم میشه اما مادر مون  نصیحت می‌کنه گوش زد می‌کنه ولی میگه باید با هم دیگه کنار بیاید احترام بزارید و درست رفتار کنید 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا