2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم پسر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 170 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کیت تخمک گذاری زدم مثبت بود دو خط قرمز

خب مثبت بوده دیگه ممکنه باردار باشی 

ولی در مورد جنسیت پسر گفتم باید تو اول ار.ضا بشی 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

خب مثبت بوده دیگه ممکنه باردار باشی ولی در مورد جنسیت پسر گفتم باید تو اول ار.ضا بشی

آره من شدم 

دیگه ببینم خدا چی میخواد

ماه قبلمم اقدام بودم نگرفت روز تخمک گذاری

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
آره من شدم دیگه ببینم خدا چی میخوادماه قبلمم اقدام بودم نگرفت روز تخمک گذاری

عزیزم مبارکه 

ان شالله به مردا دلت میرسی🥹🫂

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

با این تایپینک ها دلم میگیره نمیدونم چرا 🙂💔میدونم بالاخره هر کی امکان داره یک جنس دوست داشته باشه و دعا میکنم شمام پسر دار شین ایشالا و سالم... ولی یک دعای دیگه ام دارم اون هم اینکه کاش برسه روزی که واقعا آدما فرقی به حالشون نکنه دختر یا پسر بودن :) ❤️ 

جدی تاثیر دارن بخونم؟

گوشته بوقلمون بده همسرتون بخوره 

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

خب حالا اگه دختر شد خدااییببببیییی نکرده شوهرش میکشتش؟؟

نه نمیکشه ولی بعضی ها نمیتونن  با جنسی که مد نظرشون نیست کنار بیاند و ناراحتی درست میکنند، اینا همه برای اون بچه ی توی شکم ترومای روحی میشه.

اون بچه به دنیا میاد و برای پاک کردن اون ناراحتی های مادرش حین بارداری باید چقدرر تراپی و روانپزشک بره.

واقعا هم این مورد هست و کاش پدر و مادرایی که جنسیت خاصی را میخواند میرفتند ای وی اف، هم برای خودشون خوب بود هم برای اون بچه

ببین کیت تخمک گذاریم مثبت بودا ن بیبی چک😅مرسی دورت بگردم🥲❤️

آها ولی اینم خبر خوبیه🥹 خدانکنه عزیزم❤️