2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم پسر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 170 پست
با این تایپینک ها دلم میگیره نمیدونم چرا 🙂💔میدونم بالاخره هر کی امکان داره یک جنس دوست داشته باشه ...

گلم اطرافیان رو شوهرم تاثیر میزارن وگرنه خودش خوش قلبه

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این تایپینک ها دلم میگیره نمیدونم چرا 🙂💔میدونم بالاخره هر کی امکان داره یک جنس دوست داشته باشه ...

زمانی این ارزوتون براورده میشه که ما، بچه را برای سواستفاده  و خودخواهی خودمون نیاریم و اونا یه انسان ببینیم.

نه نمیکشه ولی بعضی ها نمیتونن با جنسی که مد نظرشون نیست کنار بیاند و ناراحتی درست میکنند، اینا همه ...

اخه مادر بیچاره چرا باید انقد اذیت بشه؟ وقتی جنسیت رو پدر به بچه میده اخرش به مادر میگن عرضه نداشتی یه پسر بیاری 🥲

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸💙

من گلم برام مهم نیس اصلا ولی شوهرم خیلی دوس داره بچه اولمون پسر باشه

پسر نشه چیکار می کنه به هر حال دست خداست هرکاریم کنی خدا نخواد نمیده اونوقت شوهرت میخواد چیکار کنه بگه بچه رو نمیخوام؟

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اسی یه سوال بپرسم از کاربرا؟

من قبل بارداری خیلی ماست میخوردم هرروز صبح ماست و هر شب حلوا قصد بارداری نداشتم ها بشدت دلم این دو چیز رو میخواست همون ماه باردار شدم

دلم میخواد دختر بشه بنظرتون میشه؟

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر نشه چیکار می کنه به هر حال دست خداست هرکاریم کنی خدا نخواد نمیده اونوقت شوهرت میخواد چیکار کنه ب ...

نه اینطوریام نیس ولی ته دلش پسر دوس داره بیشتر وگرنه بچه هرچی خدا بده عزیزه

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
خب به عنمون که عاشق توله پسر هستش

چقدر بی ادبی

شماها کجا بزرگ شدین؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓