2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم پسر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 170 پست

خداییش برید ای وی اف تا مطمین بشید چون کسانی که ذهنیت شما را دارند اگه بچه شون جنسیت داخواهشون نشه، هم خودشون الکی ناراحت میشند هم اون بچه چقدر زجر میکشه هم چقدر اون جنسیت توی سری خور میشه(استارتر اگه گفته بودی عاشق دخترم هم همین پست را میذاشتم)

الکی هم رژیم نگیر که الکیه، اگه رژیم هم‌گرفتی خواهشا خودتون را برای هر دو جنس اماده کنید که یه دفعه شوک‌نشید و بخواهید ناراحتی بکشید و برای اون بچه هم تروما درست کنید.

خداییش برید ای وی اف تا مطمین بشید چون کسانی که ذهنیت شما را دارند اگه بچه شون جنسیت داخواهشون نشه، ...

من گلم برام مهم نیس اصلا ولی شوهرم خیلی دوس داره بچه اولمون پسر باشه

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا رو شنیدم فقط گرمی بخورید هر دورا.بطه دقیقا در روز تخمک گذاریبا عرض معذرت اول خانم ار.ضا شه بعد ...

رابطمون تخمک گذاری بوده ۷سال جلوگیری داشتم 

راه حل هایی ک دوستان میدن اصلا صد درصدی نیست اگه انقدر مهمه برات حتما برو آی وی اف و تعیین جنسیت اصل ...

خب حالا  اگه دختر شد خدااییببببیییی نکرده شوهرش میکشتش؟؟

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸💙

عزیزم با گرمی جات و کارای دیگه نمیشه اصل کاری اسپرم شوهرت و و تحرکش هست حتما آزمایش بده.یه وقت میبینی مثل شوهر من اسپرم y زیاد نداره

رابطمون تخمک گذاری بوده ۷سال جلوگیری داشتم

خیلی خیلی ببخشید ولی اول شما باید ارضا میشدی 

شدی ؟

با توجه به مدت طولانی جلوگیری تون با پزشک هم مشورت کنید

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

خیلی خیلی ببخشید ولی اول شما باید ارضا میشدی شدی ؟با توجه به مدت طولانی جلوگیری تون با پزشک هم مشورت ...

ببین کیت تخمک گذاری زدم مثبت بود دو خط قرمز

برای همین میگم عزیزم، با شوهرتون درست صحبت کنید بگید اگه خیلی عاشق پسره برید آی وی اف، اگه‌هم‌نمیاد و با رژیمه بهشون بگید احتمال ۵۰، ۵۰ هست، اگه رفتی سونو و اون جنسیت دلخواهشون نبود ناراحتی درست نکنند چون شما هم هرکاری شوهرتون میکنه فکر میکنید از جنسیته. مثلا دیروز تاپیک زده بودند خانواده  همسرم به خاطر جنسیت بچم نیمدن، بعد که باهاشون صحبت کردم فهمیدم اصلا قطع رابطه هستند و این نیمدن ربطی به جنسیت نداشته.

عزیزم با گرمی جات و کارای دیگه نمیشه اصل کاری اسپرم شوهرت و و تحرکش هست حتما آزمایش بده.یه وقت میبین ...

دقیقا تو فکرم هس بره ی آزمایش اسپرم بده خجالت میکشه😅