2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم پسر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 170 پست
میخورم خیلی عاشق پسره🥲

شوهرت باید آزمایش بده اگ تحرک اسپرم زیاد باشه احتمال پسر شدن بیشتر هرچقدر صعیف تر دختر دار شدن بیشتر

تاپیک بانو۱۲ برو ی تاپیکی داره برا سال ۹۷ اونجا خیلی ها تجربه شون گفتن 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آی وی اف دیگه، تنها راه تضمینی همینه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
روز تخمک گذاری اقدام کنروزای۱۲،۱۴،۱۶ پریودی اگه اقدام کنی بچه پسر میشهمحیط اقدامتون سرد باشهاول خانم ...

اینا رو رعایت کردم این سری ب علاوه جوش شیرین امیدوارم جواب بده🥲

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
محیط رابطه سرد باشه اول خانم به ارگاسم برسهاقا گرمیجات بخوره چون جنسیت از سمت مرده ..همین

مرسی گلم

اینا رو رعایت کردم ایشالله جواب بده

محیط رابطه سرد باشه اول خانم به ارگاسم برسهاقا گرمیجات بخوره چون جنسیت از سمت مرده ..همین

مرسی گلم

اینا رو رعایت کردم ایشالله جواب بده

جدی تاثیر دارن بخونم؟

اگه شک داشته باشی نه نمیشه باید با اعتقاد کامل انجام بدی تا نتیجه بگیری.فکرکنم یکیش اینه که نذر کنی اسم بچه تا رو محمد بزاری یا اول اسمش محمد باشه حتما پسر میشه.بازهم از گوگل سرچ کن ببین دیگه چه دعاهایی هست.وقتی معصومین گفتن حتما میشه و درسته 

اینا رو رعایت کردم این سری ب علاوه جوش شیرین امیدوارم جواب بده🥲

کیت تخمک گذاری استفاده کن 

تو اون تاپیک حتما برو درمورد کیت و چطور استفاده ش و تغذیه زیاد هست  توضیحات ش زیاد نمیشه اینجا گفت 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه اولمه یکمم هزینه آی وی اف سنگینه برامون

ببین اگه تضمین میخوای فقط آی وی اف

دایی من پسر میخواست رفت آی وی اف الان پسرش شش سالشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
سردیجات اصلا نخورگوشت و دنبه بره بخورکاچی بخورفقط گرمیجات بخورموقع اقدام حواست باشه حتما ارضا بشی

ی مدته گرمیجات میخوریم 

دیگه هرچی خدا بخواد