2777
2789
عنوان

تجربه یک مادر از روند بلوغ دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 48 پست
دخترم منم 11 سالگی پریود شد و قدش همچنان حدود 155یا 156 هست 13/5 هست الان.خانوادگی بلند قدیم نمی‌دون ...

انشالله سلامت و تندرست باشه 

معمولا تا دوسال بعد از شروع پریود رشد قد ادامه داره البته با شدت کمتر 

دختر شما قد زمان پریودش چند بود

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیز.خیلی وقت بود تاپیک مفید نخوندم

خواهش میکنم

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
فک کنم 150خواهرم 11 سالگی پریود شد قدش الان 172

انشالله اقبال فرزندامون بلند باشه 

من خودم کلاس هفت شدم الان میخوام برم نهم قد کشیدم از ۱۵۲ شدم ۱۶۳ البته اینم بگم من خودمو کشتم خیلی ...

دختر منم امسال می‌ره نهم و درسته تا دوسال بعد از شروع بلوغ رشد قدی ادامه داره ولی شما خیلی خوب قد کشیدی 

چه ورزشهایی کار کردی عزیزم 

دختر منم امسال می‌ره نهم و درسته تا دوسال بعد از شروع بلوغ رشد قدی ادامه داره ولی شما خیلی خوب قد کش ...

طناب 

کششی 

بارفیکس 

با تمرین های تکواندو مال پا ضربه اینا 

روزی یک ساعت صبحا یک ساعت بعد از ظهر ها

خب مادرانی که فرزند نوجوان دارن این یکی از دغدغه هاشونه

دختر من هنوز پنج سالشه ولی مطالبتون خیلی بهم کمک میکنه که در اینده چه برخوردی داشته باشم و در جواب اون کاربر هم بگم رشد قد خیلی خیلی مهمه حتی ارتباط مستقیمی با اعتماد به نفس دختر داره

ممنون

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
دختر من هنوز پنج سالشه ولی مطالبتون خیلی بهم کمک میکنه که در اینده چه برخوردی داشته باشم و در جواب ا ...

بله همین طوره 

حتما از همین حالا به تغذیه درست و خواب شبانگاهی مناسب یعنی قبل از ساعت۱۰ شب و انجام ورزش‌های مفید عادتش بدید متاسفانه من در مورد ورزش زیاد جدی نبودم