دوستان عزیزم دختر من امروز برای اولین بار پریود شد و این نشان دهنده کامل شدن بلوغ جسمی در دخترم هست از اونجا که برای خودم گذراندن این دوران و میزان رشد قد دخترم بسیار نگران کننده بود و اولین و مهمترین دلیل حضور من در این سایت بود دلم میخواست این تجربه رو با شما مادران دغدغه مند به اشتراک بزارم .
میان استخوانهای خرد شده ایم اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب مادرانی که فرزند نوجوان دارن این یکی از دغدغه هاشونه
دختر من هنوز پنج سالشه ولی مطالبتون خیلی بهم کمک میکنه که در اینده چه برخوردی داشته باشم و در جواب اون کاربر هم بگم رشد قد خیلی خیلی مهمه حتی ارتباط مستقیمی با اعتماد به نفس دختر داره
ممنون
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
عزیزممم مبارکش باشه انشاالله همیشه سلامت باشه کل دخترتون..حس میکنم قبلا با شما در مورد دخترامون صحبت کردیم ..راستی اون چیزایی که دکتر گفت شد؟ در مورد زمان پریود و قد؟