2777
2789

به شوهرم گفته زنت آخر همه چیت بالا میکشه ولت میکنه،

تو عرضه نداری  طلاقش بدی

یک هفته است دلم داره میترکه،شبا خوابم نمیبره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم گفت اینجوری گفتههیچی دیگه دعوای شدیدی کردند بعدش

تو و اون دعوا کردید؟

توام محل نده اگ چیزی گفت

با احترام بگو شما همچین چیزی گفتید و چرا مگ‌ چیشده ک بخواد منو طلاق بده از شما بعیده ک بزرگ مایی 

خ ا ر ک ۳ عه

شوهرت مشکل داره همینطور که خبرچینی پدرشو کرده ببین از تو چه چیزا گفته که پدرش از شما ترسیده اون پدره ...

چی بگم والا ،آخه از حرف پدرش خیلی ناراحت شده بود ،اومد خونه دیدم حالش خوب نیست، دیگه تعریف کرد ، والا گفت بشقاب غذا رو پرت کردم ، و اونقدر دعوا  بالا گرفته بود که همسایه ها باخبر شده بودند

البته حرف شما هم بیراه نیست، همیشه منو جلو میندازه حرفا رو میگه تو بگو خودش چیزی نمیگه

چی بگم والا ،آخه از حرف پدرش خیلی ناراحت شده بود ،اومد خونه دیدم حالش خوب نیست، دیگه تعریف کرد ، وال ...

مطمعن باش چیزی گفته ولی چون زن شوهر زود یادشون می‌ره مشکلاتشون، ولی پدر ومادر فراموش نمی کنند رفتار بد در مورد حالا چه پسر باشه چه دختر،شوهرت هم برای شما ناراحت نیست از این که زمین به اسمش نشده ناراحته اومده شما رو بندازه به جون پدرش به خاطر رفتار نسنجیده ای که خودش داشته، کنار بکش و دخالت نکن شاید شوهرت یاد بگیره نباید پشت سر شریک زندگیش غیبت کنه نه تنها مرد حتی زن هم نباید پشت سر شوهرش به پدر ومادر ش از بدی هاش بگه اگر که قصد طلاق ندارن