2821
2789
عنوان

سپرده بیست درصدی باز کردم

822 بازدید | 32 پست

دوستانی که دیروز پرسیده بودن برای اطلاع اونا مینویسم 

من اول پریروزا رفته بودم بانک ملی اونجا رییس شعبه بهم گفت باید اوراق بخری و یه مبلغی هم باید بابت اوراق بدی و سودش هم سالانه به حساب میاد که من منصرف شده بودم

امروز رفتم بانک مسکن گفتن خرید اوراق هیچ هزینه ای نداره سودش هم ماهیانه است اما حداقل مبلغ خرید هر سهم ده میلیونه و مثلا اگر شما بیست و پنج میلیون تو حساب بذاری دو تا سهم میخری به اون پنج تومنه سودی نمیدن 

رفتم بانک ملی شعبه مرکزی گفتن هیچ هزینه ای بابت اوراق نمیخواد سودش هم ماهیانه است و هر سهم یک میلیونه و هیچ مشکلی برای افتتاح حساب مثلا با بیست و پنج تومن نیست...منم رفتم بانک پاسارگاد که پولمو از اونجا بیارم بذارم ملی که دیدم شرایط اونحا هم همینه دیگه از این بانک اون بانک هم خسته شدم همونجا پولمو تبدیل کردم به اوراق و رسیدش رو.گرفتم و سودش هم قراره بره تو همون حسابی که از اول داشتم همونجا و بیست و هشتم هر ماه واریز میشه

میخواستم بانک خصوصی نذارم بانک دولتی بذارم اما گفتم بیخیال تهش اگه بانک پاسارگادو بستن میرم جلوی درش شعار میدم پلیس میاد میبرتم زندان منم میرم پناهنده میشم کانادا

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

کانادا رو خوب اومدی 😁

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا این بانکا مشکلی ندارن

من 10 ساله پولام تو قوامین هست

هنوز کانادا قسمت نشده😉

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

منم میخوام بانک صادرات بذارم

انشاالله ک مشکلی پیش نمیاد

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

بانک صادرات این طرحو نداره؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
ميليوني ١٦هزار تومن

۲۵ تومن باید بشه حدودا ماهی چهارصدو خورده ای 

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
منم میخوام بانک صادرات بذارم انشاالله ک مشکلی پیش نمیاد

صادرات طرح ۲۰ درصدی رو داره؟

الان برا ۲۵ تومن ماهی چقد سود میده بهتون؟

من 25 نذاشتم عزیزم مثال زدم...هر مبلغی میخواید سپرده کنید در بیست درصد ضرب کنید و تقسیم بر دوازده میشه سود ماهانه اش

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
2825
2823
2791
2779
2792