2821
2789
عنوان

سپرده بیست درصدی باز کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 32 پست
بعد اگه پولتو لازم داشتی میدن بهت یا نه باید سر یکسال ورداری؟

اگر زودتر برداری چهارده درصد سود میدن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

صادرات طرح ۲۰ درصدی رو داره؟

اینطور که شنیدم همه بانک ها دارن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ببخشید اینی که گفتی پول رو بلوکه می کنن یعنی حق برداشت نداری

تا یکسال نباید برداشت کنی وگرنه سود کمتری میدن

اینطور که شنیدم همه بانک ها دارن

چه خوب چون‌منم میخواستم از صادرات بردارم برم انصار حساب باز کنم اینجوری کارم راحت میشه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
یک صندوق هست بنام صندوق لوتوس پارسیان که بالای بیست می ده و پول رو بلوکه هم نمی کنه یعنی هر وقت خواس ...

من به صندوق ها اعتمادی ندارم البته از اسمش برمیاد مال بانک پارسیان باشه درسته؟

من به صندوق ها اعتمادی ندارم البته از اسمش برمیاد مال بانک پارسیان باشه درسته؟

تا کی این اوراق رو ارایه میدن؟تا چهارشنبه که من میتونم برم بانک تموم نشه😕

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
تا کی این اوراق رو ارایه میدن؟تا چهارشنبه که من میتونم برم بانک تموم نشه😕

تا دهم اسفند 

تا دهم اسفند 

ممنون از راهنماییت عزیزم

صادرات طرح ۲۰ درصدی رو داره؟

آره عزیزم

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
من 25 نذاشتم عزیزم مثال زدم...هر مبلغی میخواید سپرده کنید در بیست درصد ضرب کنید و تقسیم بر دوازده می ...

اسم اوراق بانک ملی چیه

برم بگم چه اوراقی میخوام؟

مثلا 6000000*20=120000000

120000000/12=10000000

چرا حساب کتاب من اشتباه درمیاد؟؟!!

خدایا شکرت ...  
2825
2823
2791
2779
2792