خانوما من چندین سال بود که از خداوند دور بودم و واقعا الان چند روزه که دارم دوباره ارتباطمو با خدا برمیگردونم ولی هروقت شب موقع خواب با خدا حرف زدم همون لحظه یه حس افتضاح که انگار کلی انرژی منفی و شیطان نزدیکم شده و داره نگاهم میکنه میاد سراغم و شب هم خواب بد میبینم خوابای جنی روحی و خیلی چیزای افتضاح اما شبایی که دعا نمیکنم هیچ خوابی نمیبینم. چرا اینطوری شدم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دعا کردن رسم داره باید وضو داشته باشی باید بسم الله بگی باید مدح خدا رو بگی با اسم های اعظم باید گناه های خودتو بگی و توبه کنی باید ادابش رو رعابت کنی چون خواب شب به تفکرات و چیزایی که تو طول روز میبنی ربط داره ربطی به دعا نداره با گوشی تو رختخواب نرو
چون شیطان میخاد مانع نزدیکی تو ب خدا بشه منم تقریبا مشابه این رو تجربه دارم
منم یه مدت نماز شب میخوندم اتفاقات بدی برام افتاد دیگه جرات نمیکنم نماز شب بخونم
من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.