2777
2789

بچه ها داداشم ارثمو خورد

تحت فشار گذاشتم با زور با حساب من وام گرف قسطای اونم پرداخت نمیکنه

32 سالشه دو تا بچه داره.انقد اونا رو هم اذیت می‌کنه که من موندم چطوری زنش تحمل می‌کنه(حتی تامین مالیشون نمیکنه)وحشتناک آدم کند اخلاقیه

همه جور کار غیرقانونی هم می‌کنه

مثلا به اسم زنش مدرک تحصیلی جعل کرده و از شهرداری کار برداشته به اسم زنش

چند سال پیش طلا خرید فروش میکرد الان یک میلیارد براش مالیات دراومده واسه همین هیچ چیزی به اسم خودش نگه نمی‌داره و داره فرار مالیاتی می‌کنه

به اسم من و به اسم زنش جواز کسب گرف....هیچ جا خودش نیس

دیپلمه سربازی هم نرفته

میتونم ب عنوان سرباز فراریش لو بدم یا هیچ اتفاقی نمی افته؟

میتونم فرار مالیاتیشو جوری گزارش بدم؟

می‌خوام فقط دلم یه ذره هم که شده خنک بشه

بنده خدا زنش

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نجس بودن به معنای بد ذات بودن نیست چرا اینجوری میگی اخه 😑

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

نجس بودن سگ به معنای تحقیر و ستیز با اون حیوان زبان بسته نیست! 

بعضی تا صحبت نجس بودن سگ می‌شه کف و خون قاطی می‌کنند! و شروع به توهین می‌کنند!

حتی خون شهید به عنوان نماد طهارت باطنی، باز هم نجسه!

ما اگر مشکلی هم داریم با انسان‌هاییه که سگ‌ها رو وارد محیط زیست انسانی کردند و هم به اون حیوان زبان بسته ظلم کرده‌اند و هم آسایش و امنیت خاطر  مردم رو به خاطر خودخواهی خودشون آسیب رساندند.

بنده خدا زنش

دقیقا

کسی که از همه بدبخت تره اونه

من خیلی دلم میسوزه براش ولی موندم خودش چجوری انقد صبرش زیاده؟چجوری بعد از هر دعوای وحشیانه ی شوهرش انقد سریع سرد میشه انگار اتفاقی نیفتاده

تو تنها کاری که میتونی بکنی اینکه ازش شکایت کنی 

داداشت به حلال حروم اصلا اعتقادی نداره

بیچاره اون بچها

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

دقیقاکسی که از همه بدبخت تره اونهمن خیلی دلم میسوزه براش ولی موندم خودش چجوری انقد صبرش زیاده؟چجوری ...

هی خدا خودش نجاتش بده 🥲

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ولش کن برا شما دردسر درست میکنهبزار هر غلطی میخواد بکنه

آخه همین الانم تو دردسر کاراش گیر کردم

من تو عقدم ابرو واسم نذاشته

به جای اینکه پدرمون فوت شده جای بزرگترم رفتار کنه فقط آبروریزی داره

به راحتی میاد میشینه جلو شوهرم با افتخار تعریف می‌کنه از نزول خوریاش

به زور با حساب من وام گرف ماهی ۸ و نیم قسطشه

پرداخت نمیکنه هر ماه پیاماش واسم میاد ابرو برام نذاشته

ارثمم که خورده

بیخیال خودتو با ادم بی وجود درننداز خطرناکه

آخه همین الانم تو دردسر کاراش گیر کردم

من تو عقدم ابرو واسم نذاشته

به جای اینکه پدرمون فوت شده جای بزرگترم رفتار کنه فقط آبروریزی داره

به راحتی میاد میشینه جلو شوهرم با افتخار تعریف می‌کنه از نزول خوریاش

به زور با حساب من وام گرف ماهی ۸ و نیم قسطشه

پرداخت نمیکنه هر ماه پیاماش واسم میاد ابرو برام نذاشته

ارثمم که خورده

آخه همین الانم تو دردسر کاراش گیر کردممن تو عقدم ابرو واسم نذاشتهبه جای اینکه پدرمون فوت شده جای بزر ...

خب پس اگه شوهرت پشتته قانونی برو جلو حقتو ازش بگیر

اگه پشتت نیست بیخیال قضیه شو