2777
2789
عنوان

علائم خیانت پسرا چیه به نظرتون

143 بازدید | 18 پست

به نظر شما اگه یه رابطه لانگ دیستنس باشه و چند سال با اون شخص باشی مثلا هر دو ماه اون طرفو حضوری ببینی اگه بخواد خیانت کنه رفتارش چجوری میشه؟ ولی کلا برام عجیبه که چرا پسرای الان انقدر ناز نازی و بی تعهد شدن نظر شما چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه رابطه ی خفن و لانگ داشتم قبل اینکه ازدواج کنیم

۲سال کامل نتونستیم حتی یه لحظه م ببینیم همو حتی گاهی تماسم نمیشد بگیریم چندماه فقط چت بود

ولی همه چی تا اخر عاشقانه موند

کسی ک بخواد ول کنه بره همون بهتر ک بره و زودتر خیانت کنه

یه رابطه ی خفن و لانگ داشتم قبل اینکه ازدواج کنیم۲سال کامل نتونستیم حتی یه لحظه م ببینیم همو حتی گاه ...

الان شوهرته؟ 

حس می‌کنم بخشی از وجودم برای همیشه تبدیل به غروب جمعه شده.☘️

وقتی رابطه کلا بدون تعهد داری چه توقعی زیادی داری از پسرا 

اینا که شوهر هستن مال ما با چن صدتا سکه مهریه و حساب ها و مال و اموالشون دست ماست باز مثل کش تنبون در میرن یه سمتی تو‌میگی رابطه دوستانه !!! هیچ پسری تو رابطه اینجوری متعهد نمیمونه چون تو ذات پسرهاست و میتونه همزمان دهتا دختر رو‌مدیریت کنه هر کدوم برای یه هدف خاصی با یکی کافه بره با یکی بره هرزگی کنه بخوابه با یکی فقط رفیق دانسگاه باشه باکی فقط لاس بزنه..

توی این جور روابط دنبال تعهد نباش چون نیست و خودخواسته واردش شدی حالا پسر خیانت بکنه یا نه مهم نیست ...

به نظرم کلا تو روابط امروزی نمیشه دنبال تعهد بود