2777
2789
عنوان

تولدمه همسرم یه گردنبند داره چجوری بگم بده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 27 پست
پس شاید واقعا نگه داشته برای پس انداز مراسم . یا شاید فکر این میکنه که اگر چنین کادوی سنگینی بده دیگ ...

دقیقا همون روز گفت اگه بهت بدم یه روزی ازت بخام نیاز داشته باشم بهم میدی

من گفتم نه 😑

اره کارم قشنگ نبود ولی خب خوشم اومد از گردنبندهاگه نداد چه واکنشی نشون بدم؟

هیچی 

هرچی داد تشکر کن

نمیشه ادم هرچی خوشش اومد بخواد که

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی برم بردارم 😂ما هنوز غقدیم طلائه تو خونه مادرشوهرمه

والا خب الان هر چی واسه نامزدته دیگه برا توعه 😅

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

دقیقا همون روز گفت اگه بهت بدم یه روزی ازت بخام نیاز داشته باشم بهم میدیمن گفتم نه 😑

خدا قوت دلاور 😃

عزیزم وقتی انقدر ماشا الله پایه و همراه روزای سخت زندگیش هستی توقع داری حلوا حلوات کنه هفت گرم طلای زبون بسته هم کادوی تولد بهت بده ؟ 😂😂

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مثلا اگه یه انگشتر سبک دادتشکر کنم یا بگم چرا گردنبد رو بهم ندادی؟

خییییلی کار زشتیه اینو بگی 

انگشتر سبک مگه الان کم پولش میشه؟ 

حداقل ۲۰ تومنه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خدا قوت دلاور 😃عزیزم وقتی انقدر ماشا الله پایه و همراه روزای سخت زندگیش هستی توقع داری حلوا حلوات ک ...

الان یه سوال دارم راهنماییم میکنی

اگه مثلا یه انگشتر سبک بهم داد در حد ۱ گرم ۲ گرم

من تسکر کنم یا بگم چرا اون کردنبند رو بهم ندادی

الان یه سوال دارم راهنماییم میکنیاگه مثلا یه انگشتر سبک بهم داد در حد ۱ گرم ۲ گرممن تسکر کنم یا بگم ...

همونم الان کم نیست اقلا ۱۵ یا ۲۰ میلیونه . معلومه که باید تشکر کنی . ببین دوستانه بهت میگم تازه اول راهی این حساب کتابا رو خوبه زن تو زندگیش داشته باشه اگر شاغلی که روی پول خودت برنامه بریزی که حرف جداست ولی وقتی خانه داری و در اوردن در امد با همسرته باید خیلی بیشتر از اینا همراهیش کنی . بهش دلگرمی بدی که پاش. وایسادی که اگر یه روزی چرخ روزگار نگشت دلش گرم باشه به زندگیش ‌. نه این که حتی از همسرش هم این دلگرمی رو نداشته باشه که روز سختی کنارش باشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مثلا اگه یه انگشتر سبک دادتشکر کنم یا بگم چرا گردنبد رو بهم ندادی؟

سلام 

هیچ واکنشی جز تشکر نشون نده اگر هم بحث رو باز کرد بگو شوخی کردم اون موضوع رو .

اگرم گفت نیاز داشته باشم بهم میدی بگو هدیه رو پس نمیگیرند! 

سعی کن کادویی برام بخری که روش حساب باز نکنی. 

در زندگی مشترک هم اگر روزی لازم بود و واقعا گیر بودید و بعد از همه تلاش های همسرت و خودت اگر بازم نشد از هدیه هات کمک کن در قالب لطف و حمایت از همسرت نه وظیفه

همونم الان کم نیست اقلا ۱۵ یا ۲۰ میلیونه . معلومه که باید تشکر کنی . ببین دوستانه بهت میگم تازه اول ...

من خودم شاغلم

اصلا نمیدونم از نظر مالی چطوری باید باشیم

ینی چقدر باید ازش پول بگیرم چقدر نگیرم

نمیدونم چی درسته اصلا