با یع پسر رفتم تو رابطه آشنا ها بود خیلی خودش خوب نشون میداد مهربون فلان عله بعد رفتم دیدمش رفتیم بیرون گذشتم یه بار دیگه رفتم ببینمش گفت بریم دور بزنیم بعد دیدم نمیشناختم گفت بریم خونمون هیچکی نبست غذا درست کنم حرف بزنیم من گفتم نمیام گفت به خدا کاریت ندارم من خرم رفتم اونجا حرف زدیم بعد میخواست بعد دست درازی کنه بهم دست زد اما من نزاشتم باهام رابطه داشته باشه دستشو گذاشت روی گلوم میخواست خفم کنه ازش خواهش کردم ولم کن گفتم به خدا به همه میگم اونم ولم کرد من رفتم یک ماخ شد زندگیمو میکرد بهم پیام داد صدات ضبط کردم تهدیدم کرد اینا اما من بلاک کردم صدامو فرستاد تو صدا خودش بود من تو صدا میگفتن تو گولم زدی من آوردی خونه بعد دیروز یکی زنگ زد به مامانم بهش گفت من از دخترن صدا دارم اسکرین شات دختر فلانه چلانه حتی هکش کردم با یه پسر چت میکرد میخام صداش و پیاما بفرستم باباش چیکار کنم الان دارم سکته میزنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.