2777
2789
هرگز نبخشیدم و نخواهم بخشید ولی به زندگی ادامه دادم اونم تا این لحطه که سه سال گذشته تکرار نکرده

الهی شکر ک تکرار نکرده 

خیانتش در چ حد بود؟

بازم همسرت رو دوست داری؟

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختره آشنا بود؟چ مدت رابطه داشتن؟

نمیذونم همه ی مدارکو پاک کرد فک کنم تو تمام این سه سالی که باهاش بودم و حتی قبل از من اینکارو میکرد شرط میبندم دوباره تکرار کنه نه دختره اشنا نبود

خدایا خودت کمکم کن 
نمیذونم همه ی مدارکو پاک کرد فک کنم تو تمام این سه سالی که باهاش بودم و حتی قبل از من اینکارو میکرد ...

مردها کلا مریض جتس مخالف هستن . مگر اینکه خیلی روی خودشون و نفس شون کار کنن

ولی همین ک همه مدارک رو پاک کرده معلومه خیلی ازت خساب میبره و دوستت داره

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
در حد بی نهایت اون اوایل هنوز ادم داغه الان نمیتونم بگم ندارم نمیتونم بگم دارم

وقتی تکرار نکرده و خیلی دوستش داری ببخشش برای ارامش دل خودت

وقتی تکرار نکرده و خیلی دوستش داری ببخشش برای ارامش دل خودت

خیلی دوستش ندارم 

من اگر ببخشم نا آروم میشم 

الان میدونم که نبخشیدم و نسبت به این عدم بخشش خیلی حس خوبی دارم 

این حجم از فداکاری برام زیاده

خیلی دوستش ندارم من اگر ببخشم نا آروم میشم الان میدونم که نبخشیدم و نسبت به این عدم بخشش خیلی حس خوب ...

نگرفتی چی میگم 

ادم یه غم بزرگ تو وجودش به خودش لطنمه میزنه 

بخشیدن به اون معنا ک رها کنی غم رو از خودت چون تو باارزشی و تو اسیب نبینی 

واگرنه ی چیزی بگم خدا خیلی دقیقه و حواسش هست و از هر کسی بوقتش حساب رسی میکنه

اگر ببخشم نمیتونم ادامه بدم

اون غم رو از وجودت بیرون کن . بزار وجودت بدون ی خاطره تلخ و ی غم بزرگ زندگی کنه با ارامش بهش نگو  بخشیدیش 

اون غم رو از وجودت بیرون کن . بزار وجودت بدون ی خاطره تلخ و ی غم بزرگ زندگی کنه با ارامش بهش نگو بخ ...

نمیتونم چرا چیزای سخت میخوایین 

الان تنها دلخوشیم اینکه نبخشیدم همینم از دست بدم؟ تنها چیزی که دست خودمه کنترل روش دارم همینه دوست ندارم ببخشم 

نمیتونم چرا چیزای سخت میخوایین الان تنها دلخوشیم اینکه نبخشیدم همینم از دست بدم؟ تنها چیزی که دست خو ...

درکت میکنم.