2777
2789

تک بچه بودن وحشتناکه نه بخاطر تنهاییش اون اصلا مشکلی نیست با دوست میگذره 

بخاطر اینکه تا آخر عمرت همه ی مسئولیت پدر و مادرت میوفته رو دوش خودت 

دارم به میشم بابام تصادف کرده دست و پاش شکسته تو بیمارستانه کسی رو جز من نداره فقط من پیششم هر روز میام اینجا از بیمارستان میرم سرکار دوباره برمی‌گردم بیمارستان از نظر روحی که هیچی از نظر جسمی داغون شدم انگار دوبار تریلی از روم زد شده

مامان و بابامم جدا شدن ،بابام فقط یدونه داداش داره که اونم اصلا براش زنده و مرده ی کسی مهم نیست الان پنج روزه بیمارستانم شاید فقط شش ساعت تونستم بخوابم تو این پنج روز 

ان‌شاالله خدا بهشون سلامتی بده

برای شما هم حتما خیلی سخته

ولی میگذره ...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکتون کنه

میدونید الان چه موهبتی نصیبتون شده؟ بابت هر کمکی که میکنید درجاتتون بالا تر میره

هر لحظه که خسته شدی از خدا کمک بخواه

تسبیحات حضرت فاطمه الزهرا کمک کننده هست مداومت کن

ان شالله به زودی مشکلشون برطرف بشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

قطعا داری ازیت میشی ولی اجر اخروی زیادی داری

بهتره براشون پرستار بگیری اینطوری شما هم کمتر خسته میشی 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

ان شا‌الله باباتون زودتر مرخص بشن 

خدا به شما هم صبر و توان بده

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

من طرف میشناسم 8 تا بچه داره ولی هیچکدوم نگهشنمیدارن ربطی نداره به نطر من یه بچه یا حداقل دوتا بهتره مهم اینه که درست تربیت شه ما کلی فامیل داریم که هیچکدوممون هم به داد هم نمیرسیم تو  سختیا همیشه هم سر ارث ونیرات باهم دعوا داریم 

بچه زیاد زندگی نمیخوان خونه نمیخوان رفاه نمیخوان فقط بزا وبنداز همین   ما خودمون شرمنده ی بچه اولی هستیم برم یکی دیگه رو اذیت کنم به خاطر چی به خاطر مسئولیت که نیفته گردنش 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

پدر من هم تک بودن همین مشکلات رو داشتن. البته پدر من یه خواهر هم داشتن ولی عمم عمر کوتاهی داشت زود فوت کرد.

از نظر مسئولیت تک فرزند بودن واقعا سخته.

انشاءالله خدا به پدرتون سلامتی و به شما توان بده🌹