2777
2789
عنوان

چرا بچهای من سیر نمیشن

1291 بازدید | 79 پست

میگی تو شکمشون ماری عقربی چیزیه

از صبح هرکدوم دوتا سیب زمینی پخته کاملو خوردن بلافاصله پسرم باز میگه گرسنمه

تا دم ناهار که انقد بی طاقت میشه مغزمو سوراخ میکنه انقد میگه گشنمه نمیتونه برای باباش صبر کنه زودتر ناهارشو میدم 

باور کنید نیم ساعت ۱ ساعت نگذشته باز میگه گرسنمه چاقم نمیشه قد و هیکلش خوبه

میان وعده هم تنقلات و میوه میخورن 

جرئت نمیکنم از دستشون بشینم با آرامش یه چیزی بخورم یا ایستاده پای گاز یواشکی یه چیزی بخورم یا به بهونه تعویض لباس برم تو اتاق پشت در بشینم ی چیزی بخورم 

راهکاری هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ببرم دکتر پس

اره

ببین انگل یا قند ندارن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

شاید افتادن تو مراحل رشد

منم بچگی هر چند وقت یک بار اینجوری میشدم مثلا یه ماه خییییلی می خوردم، همش گشنم بود چون بدنم برای رشد به اون مواد غذایی و انرژی نیاز پیدا میشه

بعد از یه ماه خوب میشدم بعدا چند وقت بعد دوباره اینجوری میشد

سلام عزیزم خوبید ببخشید شما چک کردین ببینید بیماری انگل ندارن ؟؟بهتون بر نخوره هااااا چون چند تا بچ ...

نه والا اصلا نمیدونستم همچین چیزی هست انگل چیه؟تو معده یا روده یعنی

سن رشدن ، به نیاز بدنشون برس، اگر بد غذا بودن عذاب میکشیدی.. هرچی می‌خوان در اختیارشون بذار ساندویچ کوچولو ملی درست کن همیشه چند مدل باش بذار تا یخچال موقع میان وعده بخورن قند شکر کن بهشون بده بهشون سبزیجات بیار تو تغذیه شون