2777
2789
عنوان

کنکور چهارصد و پنج

298 بازدید | 29 پست

بچه ها با این وضع نمرات امسال بنظرتون کنکور سال بعد نهایی ها هست یا برش میدارن ؟

سال بعد یازدهم هم اضافه میشه واقعا چه فکری پیش خودشون کردن 

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا وضع خرابه

خیلیییی ، خواهرم امسال دوازدهم بود نمره های رو دید گریه میکرد می‌گفت بخدا اینا نمره های من نیستن نشست پنج تاشو اعتراض زد ، مثل اینکه خیلی به بقیه کم دادن

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

گفته بودن که نهایی ها همیشه دیگه هست

با این وضع واقعا میخوان کنکور دادن رو دیگه غیر ممکن کنن:)

من پدرم دبیر خیلی خوبی و کلا تو کار کنکور متاسفانه خودشون میگفتن هر ساله سطح نمرات اومده پایین تر و بچها از درس بیشتر فاصله میگیرن موقع تصحیح من برگه ها می‌دیدم که واقعا میانگین نمرات خیلی پایین 

هیچی معلوم نیست ممکنه تا لحظه آخر تغییر بدنعین امسال که اول گفتن یازدهم هست بعضیا نشستن تاریخ معاصر ...

یه بچه ۱۸ ساله چقدر جون داره که تصمیمات لحظه ای اینا روانش رو بهم بریزه 🥲

متاسفانه زیرساختای نهایی دادن رو ندارن مثلا اینکه به راحتی تقلب میشه

اصلا برگه رو دادن دبیر غیر مرتبط اوناهم فقط چیزایی که تو پاسخ نامه بود رو ملاک گرفتن ممکنه بعضیا همون چیزو بجور دیگه نوشتن ولی درست باشه نمی‌دونم این مملکت قراره چی بشه