الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما همان کتابهایی هستید که میخوانید، فیلمهایی که میبینید، موسیقیای که گوش میدهید، آدمهایی که وقتتان را با آنها میگذرانید، گفتوگوهایی که مشغولشان میشوید.آنچه به مغزتان میخورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍
خیلیییی ، خواهرم امسال دوازدهم بود نمره های رو دید گریه میکرد میگفت بخدا اینا نمره های من نیستن نشست پنج تاشو اعتراض زد ، مثل اینکه خیلی به بقیه کم دادن
من پدرم دبیر خیلی خوبی و کلا تو کار کنکور متاسفانه خودشون میگفتن هر ساله سطح نمرات اومده پایین تر و بچها از درس بیشتر فاصله میگیرن موقع تصحیح من برگه ها میدیدم که واقعا میانگین نمرات خیلی پایین
متاسفانه زیرساختای نهایی دادن رو ندارن مثلا اینکه به راحتی تقلب میشه
اصلا برگه رو دادن دبیر غیر مرتبط اوناهم فقط چیزایی که تو پاسخ نامه بود رو ملاک گرفتن ممکنه بعضیا همون چیزو بجور دیگه نوشتن ولی درست باشه نمیدونم این مملکت قراره چی بشه