2777
2789
عنوان

کنکور چهارصد و پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 29 پست

پسر من تخصصی هاشو  خیلی خیلی خوب خوند و مسلط  بود   میگفت  زیست ۱۹  نهایتش ۱۸  میشم

زیست   طی سالش زیر ۱۹ نبود

شده ۱۳ و بیست و پنج

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
من پدرم دبیر خیلی خوبی و کلا تو کار کنکور متاسفانه خودشون میگفتن هر ساله سطح نمرات اومده پایین تر و ...

نمی‌دونم پس چرا این سنجش و وزیرا نمیتونن ببینن کنکور باید به همون روال قبل برگرده واقعا نمیدونم

❄️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که توان پشت موندن ندارم امسال بودم برای هفت پشتم بس بود

هر چی شد میرم. تهش نشد میرم طراحی دوخت هم شهر خودم میخونم و بعدش میرم توی یک حرفه 

یا حقوق غیر انتفاعی میخونم

سال بعد بدتر از امساله

پشت نمونید بچه ها نمونید داغون میشید

کنکور هر سال بدتر میشه بهتر نمیشه

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

پسر من تخصصی هاشو خیلی خیلی خوب خوند و مسلط بود میگفت زیست ۱۹ نهایتش ۱۸ میشمزیست طی سالش زی ...

فکر کردم فقط من اینم...

مامانم یکجوری توی قیافه است باید ببینید انگار من خودم دلم خواسته اینجوری بشه

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

نمی‌دونم پس چرا این سنجش و وزیرا نمیتونن ببینن کنکور باید به همون روال قبل برگرده واقعا نمیدونم

اتفاقا بهتر من خیلی حسرت میخورم زمان من معدل تاثیر نداشت چون اگه داشت من خیلی ترازم بالاتر بود چون معدل نهایی هام 19/69 بود .

اما اکثرا بچها خیلی افت کردن چون میدونن درس خونده با پول درآوردن متفاوت و ذهن بازی پیدا کردن 

خواهر تون اعتراض بزنه اما سه نفر برگه اش تصحیح کردن پس این نمرات خودش شاید برای اینکه خانواده هم فشار نیاره میگه نمرات بهترن 

من که توان پشت موندن ندارم امسال بودم برای هفت پشتم بس بودهر چی شد میرم. تهش نشد میرم طراحی دوخت هم ...

من که پارسال رفتم اتاق عمل ولی اصلا دلم نیست باهاش امسالم می‌خوام همزمان با دانشگاه بخونم برا کنکور ولی همش میترسم مثل امسال با نهایی هام امتحانای دانشگاه تداخل داشته باشن

❄️

اتفاقا بهتر من خیلی حسرت میخورم زمان من معدل تاثیر نداشت چون اگه داشت من خیلی ترازم بالاتر بود چون م ...

نهایی الان   با  نهایی   اون موقع  خیلی فرق داره

اتفاقا بهتر من خیلی حسرت میخورم زمان من معدل تاثیر نداشت چون اگه داشت من خیلی ترازم بالاتر بود چون م ...

نهایی  الان   رو  سخت سخت سخت   می گیرن    چون     ۶۰ درصد کنکوره

معدل خیلی ناعادلانه تصحیح میشه ،کنکور اگر تنها خودش بود ، با کامپیوتر تصحیح میشد احتمال خطاش صفر بود تقریبا ولی هر مصحح نهایی هرجور دلش بخواد می‌تونه تصحیح کنه، تقصیر اونا نیستا، کلا تشریحی چیزی هست که هرکس یه جور برداشت میکنه

❄️

نهایی الان با نهایی اون موقع خیلی فرق داره

خیلی درساتو راحت تر شده گلم 

من نمیگم ما زرنگ تر بودیم اتفاقا الان شرایط واقعا راحت تر 

این حرف من نیست حرف کسی هست عمری تو درس من پدرم موسسه کنکور داره میبینن سطح بچها رو 

من دانش آموز الان با استعداد تر میبینم اما درس نخون تر 

معدل خیلی ناعادلانه تصحیح میشه ،کنکور اگر تنها خودش بود ، با کامپیوتر تصحیح میشد احتمال خطاش صفر بود ...

درسته اما من حتی دیدم ممکن ده تا برکه تصحیح بشه اما فقط یک مورد قبول بشه چون این هم آنلاین تصحیح میشه من پدرم پشت سیستم تصحیح میکنند کلا خیلی وقته حوزه تصحیح نداریم همه چی کامپیوتری 

نهایی الان رو سخت سخت سخت می گیرن چون ۶۰ درصد کنکوره

واقعا باز هم میگم کاش الان دانش آموز بودم و نظام جدید 

کسی که بخواد بخونه شرایط الان بهتر و راه رسیدن باز تر

چون ظرفیت ها فوق العاده بالا رفته از زمان رئیسی هر ساله بیست درصد ظرفیت ها بیشتر شده 

خیلیییی ، خواهرم امسال دوازدهم بود نمره های رو دید گریه میکرد می‌گفت بخدا اینا نمره های من نیستن نشس ...

میدونم چقدر مزخزفه

کارزار لغو تاثیر معدل یازدهم برای سال بعد رو

امضا کنید همگی به احتمال زیاد بر میدارن چون امسال برداشتن

اگر هم دانش آموز نیستید برای برای دانش آموز ها اینکار رو بکنید🙃🌱