2777
2789
درست ننوشتی مثلا ادم وقتی ی چیزی رو دوس داره براش میجنگه قطعا اون چیز ارزش جنگیدن نداشته برات ..ببین ...

جمله اولتونو قبول دارم من همیشه دنبال کاری بودم که واقعا براش بجنگم

اما پیداش نکردم…

مثلا مطمئنم نمیتونم برم سمت لاین های زیبایی، یا کاری مثل حسابداری

اما برای بقیه شغل ها ( خصوصا رشته های تاپ سه شاخه نظری) همیشه دو دل بودم

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ب همین فکر کردم اومدم برنامه نویسی خوندم اگه تلاش کنی درآمد خیلی خوبی داره منتها یکم ای کیو بالا ...

اتفاقا برنامه نویسی هم مدنظرم بود

من یسری تناقضای عجیب دارم که همین سردرگمم کرده

مثلا از ساعت کاری کارمندی خوشم نمیاد، حتی خیلی شرکت هارو چک کردم برای مهندس با تحصیلات ارشد هم ساعت کاری مشخص داره که باب میلم نبود

ولی به فرض در نظر میگیرم که دوره رزیدنتی پزشکی طاقت فرسا با ساعت کاری فشردست، به چشمم نمیاد!!!

حالا میگم خب برم سمت تجربی

دوباره دو دلی ها میان سراغم و خونه اول

خب الان بدون هیچ تحصیلاتی که تورو قرار نیست یه شرکت به عنوان کارمند قبول کنه و...اول ببین چه کاری تو ...

درسته تحصیلات مهمه

من دقیقا دنبال همینم که تو چه رشته ای تحصیل کنم😂

اتفاقا برنامه نویسی هم مدنظرم بودمن یسری تناقضای عجیب دارم که همین سردرگمم کردهمثلا از ساعت کاری کار ...

چن سالته مگه ؟من رفتم تجربی خون میدیدم حالم بد میشد عوض کردم رشتمو اومدم ریاضی ب هر حال ایقد کمال گرایی هم ک داری خوب نی منم شغلمو با در نظر گرفتن شرایط و همه جوانب انتخاب کردم البته اینم بگم علاقم طراحی بود خیلی ام استعداد دارم توش اما شرایطش ندارم ولی اینو مطمئنم یه روزی میرم دنبالش تا به ثبات برسم 

فقط 37 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)