2777
2789
عنوان

کیا بچه شیر به شیر دارن بیان

89 بازدید | 12 پست

سلام عزیزا... 

من یه بچه نزدیک ۳ساله دارم دومی ۱ سالشه ... الان ۴ ماهه باردارم ... از دومی ناخواسته بود ... شوهرم اصلا رعایت نمیکنه من هر چقد ازش دوری میکنم .. میگم تا درست جلوگیری نکنی بازم به حالت تجاوز میاد ... دیگه حالا من کنار اومدم با بچه سوم .‌‌.. حتی نمیزاره ای یو دی بزارم ... مشکل من اینجاست که الان با شرایط بارداریم خیلی اوًاع روحیم بهم ریخته اس خیلیییییی بچه اولم بیماری قلبی داشت چن بار بستری شده و عمل باز کرده ... سر همین هم خیلی دیر راه افتاد هم زبون باز نکرده کامل در حد مامان بابا و آب میگه ... آنقدر از این شرایط خسته تم ... صب که میشه حالت تهوع شدید و خستگی بی حد و اندازه دارم که فقط یه گوشه میفتم ... عصبی شدم در حد فراوون که خدا مرگم بده بچه هامو میزنم بعد میشینم گریه میکنم اصلا حوصلشونو ندارم خدا منو ببخشه ... جیگرم براشون خونه ولی منم آدمم... چرا مردا انقدر شعور ندارن ... اگه ببینه من عصبی ام اون بدتر من عصبی میشه میزاره میره از خونه بیرون 

برو یواشکی ای یو دی بزار 

برو قرص بخور 

ولی بخاطر خودتون اینکارارو نکنین

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص لامصب بهم نمیسازهکدوم کارا ‌؟ من همه کارام اشتباهه ..‌🥲

چرا نمیسازه؟ 

اگه طبق دستور بخوری بدنتو بهم نمیریزه 

همین ک بچه مریض دارید و بازم باردار میشید 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
چرا نمیسازه؟ اگه طبق دستور بخوری بدنتو بهم نمیریزه همین ک بچه مریض دارید و بازم باردار میشید

طبقیه دستور میخورم ولی لکه بینی میگیرم ... واقعا به نظرت دلم میخواسته بچه دار شم ؟ کسی که بچه مریً داره کلا از خم‌های بچه ها زده میشه 🥲

طبقیه دستور میخورم ولی لکه بینی میگیرم ... واقعا به نظرت دلم میخواسته بچه دار شم ؟ کسی که بچه مریً د ...

یه مدل دیگشو بخور 

ممکنه ضخامت رحمت رو نازک بکنه

چرا قرص نمیخوری برای جلوگیری ، خیلی سخته خب تنهایی بخوای یه زندگی رو هندل کنی

قرص میخورم لکه بینی میگیرم ... حتی میگن قرصم روش صد در صد نیس ... من با کاندوم باردار شدم ..‌ خودشم بچه نمیخواست ... چون از بچه خوشش نمیاد

چیکبار کنممم نمیشه 🥲🥲🥲

خیلیم میشه ، اولویت زندگیتو بزار برای آرامش و آسایش بچه هات ، هم به خودت برس هم همسر و بچه هات .. میگذره این روزایی که برات سخته ولی اگه برای اوضاع زندگی و همسر و بچه هات کم بزاری بعدها آثارش رو توو زندگیت میبینی و دیگه نمیتونی کاری کنی یا جبران کنی

خیلیم میشه ، اولویت زندگیتو بزار برای آرامش و آسایش بچه هات ، هم به خودت برس هم همسر و بچه هات .. می ...

میزارم باور کن ولی فشار عصبیم خیلی بالاست در حدی که میخوام بشینم یه لحظه با بچه ها بازی کنم روانم نمیکشه

میزارم باور کن ولی فشار عصبیم خیلی بالاست در حدی که میخوام بشینم یه لحظه با بچه ها بازی کنم روانم نم ...

درست میگی ، میفهمم ، می‌دونم که زندگی با این شرایط سخته ولی به خودت بگو من الان توو این برهه از زندگیم هستم ، به خودت مسلط شو ، به خدا توکل کن ، قوی باش حتما نتیجه میگیری