2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم دیدم فایده نداره می‌ریزه سخته رفتم چسب خوب و مژه فیشر خریدم خودم همش میزنم هیچکی هم متوجه نم ...

اونم سخته هی دست ب مژه باشی امت اکستنشن خیلی قشنگه از ریمل خسته شدم 

چه اشکال داره برو انجام بده نیازی نیست تند تند بری ترمیم ‌ من هر بار که اکستنشن کردم تا زمانی دونه دونه نیفتادن نرفتم ترمیم😂😂😂اتفاقا ترمیم خوب نیست هی فشار رو مژه هاتو تمدید میکنه . بذار قشنگ چند ماه میمونه ولی بديش اینه نمیتونی نماز بخونی😑من بخاطر همین ریموو کردم

چه اشکال داره برو انجام بده نیازی نیست تند تند بری ترمیم ‌ من هر بار که اکستنشن کردم تا زمانی دونه د ...

کجا میکاری ک چند ماه میمونه از روز سوم چهارم دونه دونه میوفتن بیست روز بعد کلا سی درصدش مونده 

اونم سخته هی دست ب مژه باشی امت اکستنشن خیلی قشنگه از ریمل خسته شدم

هی دست مژه نیست من میزنم همش صورتمو می‌شورم حمومک میرم یه هفته ۱۰ روز میمونه باز میکندم یکم روغن مالی میکنم فرداش باز میزنم

کجا میکاری ک چند ماه میمونه از روز سوم چهارم دونه دونه میوفتن بیست روز بعد کلا سی درصدش مونده

اتفاقا اونجایی که شما میری و مژه ها زود زود میفتن یعنی مژه کارت با انصافه . میدونی چرا ؟ چون خیلیا خیلی چسب میزنن همین چسب زیاد باعث فشار رو تار مژه میشه و مژه های خودت کاملا از ریشه در میاد.  ولی اگه کم چسب بزنه تند تند بیفته بهتره یعنی خیلی مژه های خودت فشار روشون نیست . من پیش خیلیا مژه کاشتم .... ولی واقعا راضی نبودم چون اکثرا انقد چسب میزدن که عملا مژه نمی‌افتاد مگه اینکه مژه خودمم سست میشد دیگه باهم میفتادن