2777
2789
عنوان

دلم برای پارتنرم خیلی سوخت

236 بازدید | 13 پست

امروز سر یه شوخی خیلی مسخره که باهام کرد واقعا باهاش بد حرف زدم خیلی بد دلش شکست این و کفت بهم :

من باهات مهربونم همیشه تو راحت باش هرکاری دوس داری بکن باهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییی خیلی بده🫠

واقعا ما دخترا گاهی بدون فکر کردن دل میشکونیم و پسرا فقط به خاطر اینکه باهامون کنار میان هیچی نمیگن ولی با کوچیک ترین چیز کلی دعوا میکنیم

Memories pass away, what matters is which ones last.

کاش بدونید مردا هر چقدر از سنگ و فولاد ساخته شده باشن باز قلب و احساس دارن

اون مرد ممکنه پدرتون ، برادران و همراه زندکیتون باشع

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

چه شوخی ای کرد؟

یه شوخی خیلی مسخره ک حتی ارزش گفتن ام نداره 

مقصر من بودم ک بد برداشت کردم 

چون این مدت خیلی فشار از همه جا روم بود ناراحت شدم هرچی از دهنم درومد گفتم بهش

اره خیلی من نامردی کردم کاش یکم‌ آدم بودم

عیبی ندارد

زندگی به گذشت ها و مهربونی هاست

باهم صحبت کنید

نباید لحظه های قشنگتون از بین بره

دنیا هنوز خوبی هاشو داره هر چند سخت

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم