2777
2789
عنوان

نامزد دیونه

194 بازدید | 10 پست

امشب رفتم پیشش زیاد منو نمیبرع بیرون ب اصرار من اومد بعد همین که نشستم تو ماشینش کولرش باد خنک نمی‌زد گفت پا قدم توهه اینجوری شده منم گفتم هزار نفر دیگه می شونی تو ماشینت الان پا قدم منه گفت هان منظورت مامانمه بیشعور منم گفتم من کاری به اون ندارم بعد اومدم پیاده بشم مانتو کشید پاره شد مانتوم بعدشم سرم داد میزد منم گریه ک سرم داد زده دریغ از یک بغل اصلا براش مهم نبود می گفت بخاطر مانتوهه گریه می کنی گفتم بخدا چون سرم داد زدی ناراحت شدم براش مهم نبود گفت نمیخامت برو گمشو زندگیمو خراب کردی به درد نخوری چقدر حرفهای دیگه فقط بخاطر مامانش 

با مامانش مشکل داریم من ندارم اون حسودع پسرشو پر می کنه بیاد سر من خالی کنه دو هفته قبلم مامانش بهم گفت بی حیا خدتو کردی تو پاچه پسرم بعد نامزدم اصلا براشم مهم نبود می گفت تو دروغ میگی مامانم دست گذاشته رو قرآن تو دروغ میگی منم هیچی نگفتم سپردمش دست همون قرآن بعد امشب اینجوری گفت منم خیلی ناراحت شدم گفتم مگه من هر روز هر شب با توام ک اینجوری بهم گفته من بهش بگم بیا ببرم فلان جا نمیاد اما مامانش بگه ببرم اینجا اونجا راننده شخصیشه

اصلا نمی‌دونم چیکار کنم خیلی دوسش دارم نمیشه جدا شد ازش همه میگن جدا شو خودمم می‌دونم باید جدا بشم اما نمی تونم دارم دیونه میشم نمیشه 😭

و چرا نمیتونی؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نامزدت چی داره که دوسش داری؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچه سریعتر برو پیش مشاوره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

شاید الان بهم بگی درکت نمیکنم و بی رحمم

نترس عزیزم تهش چندوقت حالت بده، گریه میکنی بعدش روبراه میشی

ولی اگه ادامه بدی چی، هر روز هرشب گریه، بی احترامی سهمته

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
بهترین کار مشاورس ی کاناله هست رایگانم انجام میده اگر خاسی @panaheravan

چرا هرکی تاپیک. میزنه ایشونو تبلیغ میکنی؟ 🫤😐

@niniyar‍ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ننه بدرد ازدواج نمیخوره..تکیه گاهت نمیشه دخترجون !!!!اگر فقط بخاطر دوست داشتن باهاش موندی،باید بدونی تو زندگی مشترک فقط دوست داشتن کافی نیس!!! اونم دوست داشتن یکطرفه ؟؟؟؟نمیگم جداشو ،اونش فقط خودت باید تصمیم بگیری ولی دلیلت برای موندن فقط دوست داشتنه ؟؟؟

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

الان داغی عشق کورت کرده نمیفهمی دوسال دیگه دلسرد و خسته میشی ولی دیگه نمیتونی جدا بشی چون زیر یک سقف هستین

حداقل توروخدا چندسال بعد اگه خوب بود باردار شو بچه گناه داره