2777
2789
عنوان

چرا نمیمیرم💔🚶🏻‍♀️

143 بازدید | 11 پست

چشام از شدت گریه میسوزن از ساعت ۸ رسیدم خونه گریه کردم تا الانش؛ با این سن دیگه خسته ام و توان ندارم من که میگفتم برسم به این سن این کارو میکنم فلان میکنم الان یک گوشه میشینم به مامانم نگاه میکنم گریه میکنم

دیگه رسما داره ذره ذره جلوم آب میشه من خیلی بهش وابسته ام تو رو خدا دعا کنین این سرطان کوفتی دست از سرمون برداره به حق این شبای عزیز برام دعا کنین به خدا مامانم کل دنیای منه من جز اون امیدی ندارم تو این دنیا اخه این دنیا چقدر میتونه ظالم باشه که من از ۱۲ سالگی با بیماری مامانم زندگی کردم و الان متاستاز زده💔🚶🏻‍♀️ هی امیدهای الکی به خودم دادم که نه اینجوری نیس ولی بدتر از متاستاز چی میتونه باشه؟ 

زیاد دعا کنین برامون لطفااا 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کاری کنی روحیش خوب باشه میتونی باهاش مقابله کنه

دیگه نمیتونم روحیه بدم خسته ام 

خودشم خسته شده دیگه هرچی میگم هیچی نمیگه فقط سرشو تکون میده و نگام میکنه

الهی که مشکلت حل بشه بع حق این شبهای عزیزیه کانال هست ایتا خیلی خوبه مشاوره رایگدنو اینام داره من خی ...

ممنونم 

دیگه نمیتونم روحیه بدم خسته ام خودشم خسته شده دیگه هرچی میگم هیچی نمیگه فقط سرشو تکون میده و نگام می ...

نه اشتباه نکن .

جمع کن یه چند روز برو مسافرت هم حال اون خوب سه هم خودت

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
استرس ازش دور کن ببرش بیرون مسافرت همش فیلمای کمدی بذار براش بوسش کن غرق محبتش کن سعی کن بهش خوش بگذ ...

همه اینا رو کردم هر روز آشپزی میکنیم باهم ولی ته دلش دیگه خسته شده با این حالش پارسال و ۲ سال پیش خواهرم سرطان روده داشت به اون رسید بعدا هم پارسال عمل قلب باز بابام همه اینا باعث شد به خودش نرسه و وضعیت هی بدتر بشه

الهی بمیرم میدونم سخته ولی امیدت به خدا باشه انشاءالله به حق امام حسین و اولادش توی این ماه خدا سلام ...

ممنونم بابت دعات عزیزم انشالله❤

همه اینا رو کردم هر روز آشپزی میکنیم باهم ولی ته دلش دیگه خسته شده با این حالش پارسال و ۲ سال پیش خو ...

ایشاا...خدا شفاشون بده

کاش میتونستین زیارت امام رضا برید 

هم آرامش میده هم دست گیرن آقا

آقا هستم

ایشاا...خدا شفاشون بدهکاش میتونستین زیارت امام رضا برید هم آرامش میده هم دست گیرن آقا

سلام عزیزم حال مادرت چطوره مادرمنم بعدازدرمان دکترمصکوک براش قرص پالبوکپ و هرسپتین تجویزکرده