2777
2789
عنوان

میشه یعنی

446 بازدید | 31 پست

بچه ها من از بچگی با دوست خانوادگیمون رفت و امد داشتیم و یه پسر داشتن دو سال از من بزرگتره و خیلیی صمیمی بودیم با اون اقا پسر الان هر دومون دانشگاه میریم و بزرگ شدیم اون دانشگاه افسری من حوزه

تو ۱۴ سالگی رفتیم دِه و تولدم یه شب تا صبح کنار هم بودیم کلی بازی کردیم قبل ترش نامه مینوشتیم برای هم و... 

حالا منو اون بزرگ شدیم و اون دانشگاه دور افتاده و اصلا ندیدمش خانوادش با خانوادم قطع رابطه کردن سر یه چیز الکی مامان اقا پسر قهر کردن و محل نمیدن ولی پدرشون خیلییی خوبن

نمیدونم چیکار کنم بخاطر حجب و حیا نمیتونم برم جلو از بچگی تا ۱۵.۱۶ سالگی پدرشون به مامان بزرگم میگفتن حاج خانم ما یه دونه پسر داریم اونم برای نوه ی شماس

دلم براش تنگ شده چیکار کنم؟

آقا پسر هم خیلی حجب و حیا دارن و موقعیت اجتماعی خیلی خوبی دارن

دعام کنین این شبا اگه به صلاحمونه پا جلو بزارن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونستم که بهش پیام میدادم و از حسم میگفتم ولی مامانم گفتن نه نکن توسل کن به ائمه و خدا:))

به مامانت گفتی دلت براش تنگ شده؟ 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

گفتیم مامان آقا پسر قهر کردن و محل نمیدن کارتون پیچیدست مادرا بر روی تصمیمات پسرانشان تسلط دارن خواه ...

نمیدونم ولی کاش یه فرجی بشه واقعا

این همه صمیمیت یهو مامانشون زدن زیرش و خودشونو گرفتن

دلتنگ چیش شدیی؟ بازی دوران بچگی هاتون؟

اره🥲

چند ساله دارم میگم بابا بچه بودین بیخیال تموم شد و رفت ولی هر شب یکی میاد ازش برام تعریف میکنه منم یه حالی میشم

شاید مامانش واسه ی دور کردن تو با خونوادت قهر کرد🙄

و اینکه پسره بخواد ابراز میکنه 

خونوادشو میفرسته جلو واسه خواستگاری 

از لحن حرف زدنتم مشخصه که مذهبی هستی (البته فکر کنم اینطوری حدس زدم)

خودت رو کوچیک نکن 

بزار ببین زمان چی میخواد

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

ب نظرم عیرمستقیم باهاش ارتباط بگیر

یه جور اتفاقی

مثلا اگ شماره یا آیدیشو داری تو یه چنلی یا گروهی عضوش کن ک مشخص شه از طرف تو اد شده

بعد احتمالا میاد پیویت و ازت میپرسه چرا ادم کردی

یه بهونه بیار ک دستم خورد یا باید عضو اد میکردم از این حرفا

بعد اگ مایل باشه سر حرفو باز میکنه

شاید یکی دیگرو بخاد ک خبری ازش نیس

نگاه هاشون که اینو نمیگه

شباس محرم و عید میان مرخصی بعد تو مراسم میبینمشون نگام میکنن مامانم میگن شاید براش تعجب اوره که چقد بزرگ شدی و نمیدونم فلان🤦🏻‍♀️😂

اره🥲 چند ساله دارم میگم بابا بچه بودین بیخیال تموم شد و رفت ولی هر شب یکی میاد ازش برام تعریف میکنه ...

قسمت باشه خدا بخواد میشه 

ولی عمیق دل نبند که خدایی نکرده نشد اذیت بشی

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:)