2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه بچه دار بیاین

1213 بازدید | 58 پست

حالتون خوبه بعد طلاق؟ بچتون چطوره حالش باباشو میبینه؟ خرجشو میده؟ در کل توصیف کنید سر کار میرید؟

من شرایط زندگیم تو تاپیکای قبلم هست بر اساس شرایطم و روحیه ضعیفم برا جدایی و بی پولی راهنماییم کنید فکر کنید گذشته شما هستم چی بهم میگید 

من دچار دوگانگی شده دچار تردید شدم همشم بخاطر پولدار بودن شوهرم و رفاه خودمم بچمه اگه پول نداشت قطعا ولش میکردم چون برام شوهر نبوده هیچوقت فقط خیانت دیدم و نامردی 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمم جدا شدالان ۷ ساله میگذره بچشم آورد شوهر سابقش حتی هزارتومنم مهریه ندادخرج بچشم یک ماه ۶۰۰ تومن د ...

حال و روزشون چطوره منم قرار نیست مهریه بگیرم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

شوهرتون دکتره ؟

ن عزیزم

بخاطر پول میخوای خودت رو عذاب بدی و بمونی تو زندگی که دلت خوش نیست؟

آخه میدونی فقط این نیست زورم میاد وقتی بامن ازدواج کرد هیچی نداشت از صفر شروع کرد الان پولدار شده زورم میاد همه چی حاضر و آماده برا خوشگذرونی زن دوم یا جن ده ها بمونه از یه لحاظی ام واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم😭😭😭

هعی حتما خانواده ای دارید که حمایت کنه

اتفاقا بابامم وضع مالیش خییییلی بده

حال و روزشون چطوره منم قرار نیست مهریه بگیرم

خوبن بچش اصلا نمیگه بابا دارم

اصلا نمیدونه باباش چ شکلیه

واسه کلاس اول گفتن باید باباش ثبت نامش کنه یا عمم قیمش بشه

دادگاه نامه داد براشون که بیاد بچه رو ببره

یادمه پارسال پسرش انقدر گریه کرد که دو روز غذا نمیخورم میگفت بابامو نمیخوام

عمم سرکارهم نمیره خونه بابابزرگمه یکی از عموهام و بابام خرجشونو میده کلاا

خوبن بچش اصلا نمیگه بابا دارماصلا نمیدونه باباش چ شکلیهواسه کلاس اول گفتن باید باباش ثبت نامش کنه یا ...

خدا اجر باباتو عموتو بده چقد خوبن😍