2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه بچه دار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا بخاطر همین اینهمه وقت تو زندگی موندم ک شوهرم نمیخوادم شبو روز میگه باید جدا شیم نمیخوامت و ...

عه فک کردم جدایی از توهه خب مهریتو بگیر پس بگو من طلاق نمیخام تا مهرتو بده بعد از مدارکش هم عکس بگیر 

😔😔😔😔😔😔 تف ب این بخت و اقبال ماها مگه گناه ماها چی بود که خدا از نعمت شوهر خوب محروممون کرد

شوهر منم هر روز حرف جدایی میزنه

تا وقتی بی پول بود خوب بودم حالا که پولدار شده فیلش یاد هندوستان کرده

تو الان با شوهرت تو یه خونه ای؟

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

عزیزم چون بچه داری خیلی سخت میشه ، حتما باید برای زندگی پول باشه ، شوخی نیست ، خیلی اذیت میشی، اگر می تونید از تراپیست خوب کمک بگیرید که حالتون بهتر بشه ، درسی بخونید ، حرفه ای یاد بگیرید تا بچتون هم بزرگتر بشه بعد تصمیم بگیرید 

اصلا شوخی بردار نیست با بچه بدون پشتوانه مالی

ببین به هیچ وجه مهریتو نبخش

چرا نمیخوای مهریه بگیری

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
شوهر منم هر روز حرف جدایی میزنهتا وقتی بی پول بود خوب بودم حالا که پولدار شده فیلش یاد هندوستان کرده ...

ببین اگه پول بهت میده تا جایی میتونی بخودت برس مردا اینجوری حرصشون درمیاد

من که شوهرم کلا رفته یه خونه دیگه واسه خودش گرفته تنها زندگی میکنه لعنت بهش منو بلاتکلیف گذاشته 

از هر مجردی مجردترم ولی تو شناسنامه متاهلم😓

نگفتی حالش چطوره و راضیه و مالی از کجا تامین میشه

اذیته تو خونه گیرای بیخودی

روزای تکراری و کسل کننده تنها هیچ جا نمیره

مالی‌هم‌عموم و بابام هرماه یه مبلغ مشخصی براش میزنن

سرکارهم‌نمیره

فرهنگ خانوادمون اینجوریه