2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه بچه دار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 58 پست
اسی الان همش پوله خاهرم جدا شده با اینک خیلی اختلاف داشتن ولی میدونم ته دلش پشیمونه کار پیدا میکن حق ...

منم دقیقا برا اینجور چیزا میترسم بابامم وضع مالی خوبی نداره😔😔😔 حالم خیلی بده 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه میدونی فقط این نیست زورم میاد وقتی بامن ازدواج کرد هیچی نداشت از صفر شروع کرد الان پولدار شده زو ...

خیانت میکن ببین منم شوهرم خیانت کرده ولی موندم برام سخت بود ولی میدونستم شرایطم بدتر از این میشه بدون کار پشتوانه

آخه میدونی فقط این نیست زورم میاد وقتی بامن ازدواج کرد هیچی نداشت از صفر شروع کرد الان پولدار شده زو ...

خب پس اگه اینجوری که حق داری دو دستی بچسبی به زندگیت 

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
اسی شاید الان ارامش نداشته باشی بعد جدایی نه ارامش داری نه پول خوب فک کن

اره دقیقا بخاطر همین اینهمه وقت تو زندگی موندم ک شوهرم نمیخوادم شبو روز میگه باید جدا شیم نمیخوامت و ازین حرفا

بهم احترام نمیزاره براش مهم نیستم 

آدم حسابم نمیکنه 

دوسم نداره 

کمبود محبت شدید دارم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من 35 روزه زایمان کردم و بدون بچه اومدم خونه بابا بزرگم. خرج خودمو وقتی تو خونش بودم نمی‌داد چ برسه الان ک اومدم خونه بابا بزرگم با بچه هم میومدم نمیداد ن اینکه خسیس باشه میگف پولم نمیرسه و لجبازه تو دعوا و قهر و ناراحتی بهونه میکنه نمیده و پرروعه و بی مسیولیت 

چقد تو منی واقعا

شوهر منم کارگر بود الان شده مدیر کارخونه

منم زورم میاد جدا شم همه رو بزارم واسه نفر بعد

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
خاهر من بچه نداره

اگه بچه نداشتم صد درصد میرفتم چون همه دردم بچمه و رفاهش

چقد تو منی واقعاشوهر منم کارگر بود الان شده مدیر کارخونهمنم زورم میاد جدا شم همه رو بزارم واسه نفر ب ...

😔😔😔😔😔😔 تف ب این بخت و اقبال ماها مگه گناه ماها چی بود که خدا از نعمت شوهر خوب محروممون کرد

منم دقیقا برا اینجور چیزا میترسم بابامم وضع مالی خوبی نداره😔😔😔 حالم خیلی بده

من خودم تا خیلی حالم بد بود هنوزم یادم میاد ولی دیدم خرجمو میده برا بچهام کم نمیزاره دیدم هر ادمی یه مشکلی داره یکی شوهرش خیانت نکرده ولی خرجی نمیده کار نمیکن گفتم بمونم اینو بسازم بهتره