2777
2789
عنوان

چقد فیلم تل ماسه دو چرت و پرت بود

75 بازدید | 14 پست

این چی بود دانلود کردم

تواینترنت زدم برترین فیلم های ۲۰۲۴ ک اینو اورد

بخدا برترین  نبود بد ترین بود

من دنبال ی چیزی مثل اینتراستلار یا جزیره ی شاتر یا کلبه ی استخوان های کوچک  یا پرستیژ یا زندانیان وماشین چی و...میگشتم ی چی تو این سبک‌ها

الان دیگه حوصله فیلمم ندارم هیچوقت نمیزنم جلو اینو تو  ۱۰ دیقه تموم کردم ۳ ساعت بود فیلمش

لهجه هم که اخچو یتوستجیمزوزوزوستو اینجوری حرف میزدن

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چون گفتن خوب نیست ندیدم فیوریسا رو دیدم بدنبود یکم خر تو خر بود

فیوروسا قشنگ بود بد نبود

نمیدونم چرا دلم برای دمتیس میسوخت 

حس میکردم اونم آسیب دیده برای همین اینقد فیوروسا رو اذیت کرد حتی دیالوگهاشونو توی فیلم برش دادم گاهی ببینم

فیوروسا ما هردومون از درون مردیم

اره حتی تو اسکارم هیچی ازش نامزد نشد بجز یه رشته اونم فکر کنم فیلمبرداریش بود

پس چجوری امتیازش ۸ بود😭

مطمئنم بچه سالای طرفدار تیموتی بش امتیاز دادن

فیوروسا قشنگ بود بد نبودنمیدونم چرا دلم برای دمتیس میسوخت حس میکردم اونم آسیب دیده برای همین اینقد ف ...

اوهوم قسمت دومش باید بیاد

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خودش قسمت دو بود در واقع اول یک ساخته شده بعد استقبال شده ی فلش بک زدن ب گذشته ک میشه فیوروسا مکس دی ...

عع نمیدونستم ولی یکم خر تو خر بود بعضی جاهاشو نفهمیدم 

کجاشو؟

خیلی وقت پیش دیدمش درست یادم نیست اون جایی ک فیوریسا میره کنار درخته موهاش کنده میشه یا کلاهگیسه و چندجای دیگ البته ما سانسور دیدیم احتمالا بخاطرهمینه

خیلی وقت پیش دیدمش درست یادم نیست اون جایی ک فیوریسا میره کنار درخته موهاش کنده میشه یا کلاهگیسه و چ ...

اها اره بعدشش رفتم بدون سانسور رو ببینم ک بفهمم چی شده

بعد اینکه میدونش ب اون خانواده میبرنش تو ی اتاق  و اونجا پره زن بود همه زن بودن و کارشون بدنیا آوردن بچه برای اون خاندان بود فقط ک همون لحظه یکی از پسرای پادشاه شون دست میندازه ب موهای دختر کوچیکه اونم میفهمه یش چش داره میره موهاشو با تیغ ذره ذره میکنه ک اگ دوباره موهاشو تو دستاش گرفت فراز کنه و نتونه موهاشو بگیره و واقعن هم همینکارو کرد

اها اره بعدشش رفتم بدون سانسور رو ببینم ک بفهمم چی شدهبعد اینکه میدونش ب اون خانواده میبرنش تو ی اتا ...

اها میگم سانسور بود و منم چون زیاد بود و عجیب دیگ دانش نکردم بی سانسور ببینم