2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم شوهرمو

241 بازدید | 15 پست

خواب دیدم شوهرم کف اتاق خوابمون دراز کشیده بهش گفتم بیا رو تخت بخوابیم دیگه شبه. بعد یهو اون شروع کرد به خندیدن، بلند بلند بی علت می خندید. 

منم گفتم آخه این هر شب خسته بود خوابش میومد چرا الان می خنده. چند روز بعد مغزش قاطی کرد و همش می خندید و کسی نمی تونست کنترلش کنه. توی خواب دیدم بیچاره بابام هر دری رو میزنه تا شوهرم خوب بشه. بعدش دکترا گفتن خوب نمیشه و مغزش نابود شده تا آخر عمر مثل دیوانه ها قراره باشه. 

بعدشم گفتن یه نفر توی چاییش کلی شیشه ریخته واسه دشمنی. و اون مواد مغزشو نابود کرده. 

این خواب تعبیرش چیه؟ یعنی خیلیا باهامون دشمنی دارن؟  

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محتویات خوابام که میگن اینه😂

آره خب 

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

رنگ امضات باعث میشه خیلی سخت خونده بشه. 😑مامانت بهتره؟

چشم عوضش میکنم

بله 80 درصد بهتره خداروشکر 

عزیزم مراقب خودتو و شوهرت باش ایشالا چشم حسود و بد خواه ازتون دور باشه

آخه من توجهی نمیکردم که خوابه دیگه 

تا اینکه ظهر برادرشوهرمو دیدنی گفت خواب بدی دیده و باید صدقه بدیم

اونم مشابه همینو دیده بود 

و بنظرم این عجیبه

یه صدقه بده برای خوابت ان شالله خیره. اگه نهایت اتفاقای عجیب افتاد تو زندگیت ، یه سر کتاب بردار.

ممنون عزیزم

توکل بخدا 

خیره ایشالا صدقه بدین و اگر اعتقاد دارید و در توانتون هست یه مرغ قربونی کنید و بدین فقیر

بله در توانمون هست. یه مرغ میخرم فردا. 

اولا خوابتو واسه کسی تعریف نکندوما هر وقت خواب دیدی صدقه بده و توکل کن ب خدامطمئن باش هیچ گزندی بهتو ...

چشم

ممنون

چرا نباید تعریف کرد؟