2777
2789

درود به خانومای گل

کسی در این خصوص تجربه ای داره که کمک کننده باشه؟

یا اگر این مشکل رو دارین بگید شاید کسی پیدا شد کمک کرد

تجربه ی من:

من موهای صورت کرکی داشتم و متاسفانه از سر ناآگاهی صورتم رو لیزر کردم و بعد مدتی ادامه ندادم 

اوایلش رو یادم نیست ولی بعد یه مدت موی چونه کاملا شبیه موی مردانه شده بود و چندتا هم توی صورتم دراومد ؛ الان دوباره بعد چند سال میرفتم لیزر تیتانیوم که چند شب پیش شنیدم برگشت مو داره  و حتما باید الکس باشه پس دیگه ادامه ندادم 

دیشب رفتم پیش متخصص پوست و مو برام آزمایش هورمونی و سونو نوشت 

و گفت اگر مشکلی بود همزمان با مصرف دارو برو لیزر

سوالم اینه کسی تجربه داشته که بعد مصرف دارو و لیزر موهای زائد خوب شده باشه؟!

از کوتهی ماست که دیوار بلند است:)

سوال بعدیم اینه که شنیدم داروهای هورمونی چاق میکنن مخصوصا سینه ها رو بزرگ میکنن من دوست ندارم این اتفاق بیوفته

بنظرتون بعد قطع دارو برطرف میشه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا موهای صوزتو لیزر کردی؟تیره یا ضخیم بودن؟

نه راستش هدفم فقط موهای پیشونی بود ولی گفتم کل صورتم رو لیزر کنم راحت شم 1۶ - 1۷ سالم بود و آگاهی نداشتم و متاسفانه اون جایی که میرفتم هم چیزی نگفتن و واسم لیزر کردن

سلام عزیزم

مشکل هورمونی مثه  pco و بالا بودن هورمونها مردانه میتونن دلیلش باشن

در کنار داروی هورمونی باید ورزش و تغذیه سالم داشته باشه که چاق نشی

قرص سیپروترن کامپاند بین قرصای ضد بارداری که نسخه میشه بهتره بنظرم و عوارضش خیلی کمتره و شاید آنچنانم چاق نکنه

سلام عزیزممشکل هورمونی مثه pco و بالا بودن هورمونها مردانه میتونن دلیلش باشندر کنار داروی هورمونی ب ...

ممنونم عزیزم

اگر ورزش و تغذیه رو مراقبت کنم و همچنان چاق شم بعد قطع دارو ممکنه با ادامه ی ورزش چاقی بر طرف شه؟!

و معمولا چند ماه دارو باید مصرف شه؟!