2777
2789
عنوان

بچه طلاق و فشار مالی و خودکشی

313 بازدید | 23 پست

از ۵ سالگیم مامان و بابام جدا شدن تا همین چند سال پیش نمیفهمیدم نبود پدر چقدر سخته ولی امسال که ۱۸ سالم شد و الیته چند ماه دیگه میرم ۱۹

میفهمم واقعا چقدر سخته 

به حدی تحت فشار مالی و استرسم تو این سن که اصلا میگم بیخیال بقیه کمبودهایی که دارم

کلا ماهی ۵ تومن نفقه میگیرم

مادرم هم هیچ هزینه ی دیگه ای به جز خرد و خوراک نمیکنه 

این شرایط برای منی که میخوام دختر ایده آلی باشم منظورم از جهت اینکه ورزش کنم هنرهای مختلفی بلد باشم لباس خوب تنم باشه و با دوستام خوش بگذرونم واقعااا سخته

همش حسرت بقیه رو میخورم:))

جدا از اینها همش در حال تحقیر شدن از طرف مادرم هستم

واقعا خستم 

کم کم‌دارم به خودکشی فکر میکنم

نکنه پسر من هم چندسال دیگه به خودکشی فکرکنه🥺

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقیقتش اینه که خیلی هایی که بچه طلاق نیستن با کمتر از این مبلغ هم تونستن برای خودشون یه اموزشی ببینن و بعد شاغل بشن 

به خودت کمک کن و به خاطر شرایط خودتو از خوشبختی محروم نکن

برای خوشبختیت تلاش کن

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
الهی امضاتونو پسر شما هیچوقت همچین فکری نمیکنه چون همچین مادری داره🥺

قربونت برم🥺

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

عزیزم 

خود کشی هیچیو درست نمیکنه 

ما سه تا بچه ایم 

داداش بزرگم 

من که دخترم

و داداش کوچیکم که الان ۱۴ سالشه 

ما پدر نداریم 

مامانم هم همیشه بهش میگه کاش تو رو به دینا نمی آوردم 

به فکر خودکشی افتاد 

بردیمش مشاوره خوب شد 

شما هم حتما برو

عزیزم تصورت نباشه همه الان خوشو خرمن 

بیشتر مردم دارن حفظ ظاهر میکنن 

خودت تلاش کن 

منم از ۱۸ کار کردم همراه دانشگاه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اگه بیشتر از این میخوای باید بری سرکار من ۱۹ سالمه ماهی ۲ میگیرم اتفاقا منم خیلی کمالگرام و توقعاتم بالاست ولی پدر و مادر گناهی نکردن که من شدم بچه‌شون،بیشتر از این چیزی بخوام میرم سرکار

میتونم بگم با ۲۱ سال سن منم بچه طلاقم و ۸ سالگی جدا شدن 

اره منم ۱۴ سالم بود حسرت میخوردم ولی الان نه 

سرنوشت مون خودمون رقم نزدیم ک زدیم؟؟

سعی کردم عقده نکارم تو دلم حسادت کسی رو هم نکنم