2777
2789
عنوان

خانم‌های محجبه لطفا بیاید

391 بازدید | 43 پست

دوستم میخواد تازه محجبه بشه

یه سوال داشت که گفتم براش تاپیک بزنم

سوال هم اینه که:

چجوری توی استایلتون تنوع میدید برای بیرون؟ ترکیب عبا و چادر امکان پذیره یا شلخته نشون میده؟ خلاصه چیکار میکنید که با چادر یا عبا خوشتیپ باشید و مرتب باشید

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

به نظرم روسری های شیک و متنوع میتونه کمک کنه

عبا و چادر باهم اصلا ایده خوبی نیست

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عبا متناسب قد و سایز خودش بگیره در طرح ها و رنگ های متنوع یا شومیز بلند 

با همه نوع کفشیم پوشیده میشن و شال و روسری و هدشال و.. 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
به نظرم روسری های شیک و متنوع میتونه کمک کنهعبا و چادر باهم اصلا ایده خوبی نیست

مرسی گلم درست میگی

اره منم گفتم یه مقدار ممکنه بد به نظر برسه 

زیر چادر چی بپوشه پس؟ معمولا چه چیزی زیر چادر راحت.  در عین حال پوشیده است؟ چادرشم میخواد عربی بگیره

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

چادر با عبا قشنگ نمیشهاما کفش و روسری و ‌کیف شیک و ست خیلی ظاهر چادری رو زیبا میکنه

مرسی از نظرت گلم درست میگید

همین که آدم مرتب و تمیز و اتو کشیده باشه و بوی خوب بده کافیه.... نه مثل بعضی عزیزان با صدو پنجاه من آرایش از بس بوی عرق میدن نمیشه از کنارشون رد شد. 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍

تمیز بودن لباس شرط اول 

لباستون حتما اتو زده باشه 

عبا با رنگهای مختلف بدوزه بپوشه با روسری قواره دار متناسب با رنگ عبا خیلی شیک با کلاس خوشگلو محجبه و دلربا

کو ؟!  کجاست !؟

عبا متناسب قد و سایز خودش بگیره در طرح ها و رنگ های متنوع یا شومیز بلند با همه نوع کفشیم پوشیده میشن ...

اره اینم خیلی زیبا میشه ممنونم

من محجبه هستم برام پاک بودم مهمه که شلخته نباشم ولی اصلان استایل نمیزنم که بازم  نگاه مردا طرفم باشه جوری حجاب میزنم که فقط چشمام معلوم میشه چادر عبا گشاد 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

اصولاً عبا با چادر نمیپوشم 

جفتش بلنده یه جوریه

عباس تو مهمونی ها که مردا هستن می‌پوشم بیشتر ن بیرون 

زیر چادر هرچی راحتم می‌پوشم 

چادر عربی هم بنظرم بهترین گزینس خیلی شیک تر از بقیس 

برا اینکه تکون نخوره رو سر هم یه تیکه مخمل یا جیر می‌دوزم به سرش که لیز نخوره روسری 

کش هم میشه زد من بدم میاد 

مرسی گلم درست میگیاره منم گفتم یه مقدار ممکنه بد به نظر برسه زیر چادر چی بپوشه پس؟ معمولا چه چیزی زی ...

لباس های معمولی که همه میپوشن

شومیز های جلو بسته و شلوار. فقط چیزی هم نپوشه که خیلی پف کنه. بیشتر زومش روی روسری و شال باشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱