2777
2789
عنوان

خانم‌های محجبه لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عبا متناسب قد و سایز خودش بگیره در طرح ها و رنگ های متنوع یا شومیز بلند با همه نوع کفشیم پوشیده میشن ...

ببخشید یه سوال من یه پارچه کرپ الیزه طوسی دارم برای عبا گرفتم به نظرتون قشنگ میشه بدوزم؟ 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
عبا با سال کویتی قشنگه

بله الان چک کردم از گوگل خیلی خوب میشه با شال

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

روسری و کیف و کفش رو همیشه خوب و بهترینش رو میگیرم 

و چادرم هم عربی و از جنس خوب هست و یه کوچولو در حد ظریف کاری مهره دوری شده 

و کلا چیزایی جنس جوب خوب خیلی تاثیر داره تو استایل 

و عبا نپوشیدم با چادر و دوست دارم ولی 

مانتو هم نسبتا کوتاه ن کوتاه کوتاه مثلا بالای زانو 

البته هم عشقی بعضی وقتا چادر میندازم و حجاب کامل میکنم اکثرا هم مانتو میپوشم

من مامان میشم ☺️💪

همین که آدم مرتب و تمیز و اتو کشیده باشه و بوی خوب بده کافیه.... نه مثل بعضی عزیزان با صدو پنجاه من ...

اینکه صددرصد واقعا

موافقم باهاتون من امروز بیرون بودم دو دقیقه یه بار از بوی مردم حالم بد میشد

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

ببخشید یه سوال من یه پارچه کرپ الیزه طوسی دارم برای عبا گرفتم به نظرتون قشنگ میشه بدوزم؟

اره با طرح گل بابونه و مچ تور دار 

یا جلوش و مچاش سوزن دوزی باشه 

یا کمر بند تنظیم بخوره یا کمربند خیلی قشنگ میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چادر شیک تره عزیزم با روسری های ساده و رنگی خیلی شیک و زیبا ک باگیره فیکسش کنی

مرسی گلم فقط یه سوال ما گفتیم شاید بهتر باشه زیر چادر عبا بپوشه اما نامرتب دیده میشه به نظرتون زیر چادر چی خوبه برای پوشیدن که هم مرتب باشه هم پوشیده؟

تمیز بودن لباس شرط اول لباستون حتما اتو زده باشه عبا با رنگهای مختلف بدوزه بپوشه با روسری قواره دار ...

مرسی گلم از نظرتون

چادر نیاز نیست یعنی؟ یا یه نظرتون میشه چادر روی عبا پوشید؟

من خودم محجبه نیستم، اما با توجه به چیزی که از دوستام دیدم

چادر باید حداقل دوتا داشته باشه

یکی سنگین و جواهردوزی برای مراسمات و...

یکیم کرپ برای روزمره که نخ کشم نمیشه

میتونه ساق دستشو با روسری ست کنه

میتونه شلوار بگ و بوت کات (رنگایی که خیلی روشن نباشه) بپوشه

کتونی بپوشه

از این هدشال ها، هد روسری هایی که جدیدا مد شده هم قشنگه

یه خوبیم که چادر داره، توی فصل گرما میتونه زیر چادر یه تیشرت مشکی یا سورمه ای + ساقدست بپوشه و به همین راحتی...

البته به شرطی که جلوی چادر بسته بشه، یا حواسش باشه

اصولاً عبا با چادر نمیپوشم جفتش بلنده یه جوریهعباس تو مهمونی ها که مردا هستن می‌پوشم بیشتر ن بیرون ز ...

اره دقیقا یه مقدار نامرتب میشه

مرسی گلمم خیلی کمک کننده بود