2777
2789
عنوان

کیا اینجا لرن

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 74 پست
قربونت عزیزم؛ یه خواستگار دارم لریه حتی میگه خوشش نمیاد جواب سلام پسر هم بدم ی جورایی انگار شکاکه😂 ...

ببین عشقم اینجا خیلی غیرتی هستن من خودم بارها رفتم بیرون کسی بهم تیکه انداخته بقیه اومدن و از من مراقبت کردن 

ببین باید خود واقیعتو نشون بدید طوری که کامل بهت اعتماد داشته باشه و خیالشو راحت کنی 

من لر بروجردم اطراف من تعصبی و سخت گیر نیستن اصلا توبروجرد و خرم اباد ک من دیدم هیچ آثاری از سخت گیر ...

اتفاقا تو خرم آباد زیاد دیدم

بیشتر کدوم اطراف بالاتره؟

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لک لرستانم ببین غیرتی هستن و در عین حال از دختر سر سنگین خوششون میاد خیلی اهل کباب کردن هستن و دو ...

بگو جگر وز 

بگو گله بریژ🤤😂 

ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم 

نه بابا اصلا اینجوری نگو 

حتما باهاش معاشرت داشته باش ببین واقعا اینطوره؟

ما لریم بابام خیلی تعصبی ولی عموم خیلی راحت اصلا نمیشه اینطوری گفت♥️

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

عاشقتونم از خرم آبادی؟باور کن میرم تو کوچه خفه میشم از این همه دود 😂

نه گل قشنگم ما کهگلویه هستیم

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

ایشالا روزای خوبی پیش رو داشته باشی

فدات بشم♥💖

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

کوهدشت عه ماهم خیلی فامیل نوراباد داریم نوراباد زیاد اومدم بازم میگم خوشبختم 😂😂

عه فدات عشقم مام زیاد داریم 

عروسی ام بعد از محرم صفر قرارع بیاییم منم خوشبختم♥️

ببین عشقم اینجا خیلی غیرتی هستن من خودم بارها رفتم بیرون کسی بهم تیکه انداخته بقیه اومدن و از من مرا ...

ولی یه خوبی ای دارن حس امنیت میدن مثل یسری پسرای پخمه نیستن اکثرا ناموس حالیشونه

مرسی از پاسخگویی گل زیباا🩷🎀

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!