2777
2789
عنوان

اگه پسر بودین کی بودین😂بیاین همه

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 127 پست

یه پسری که زیادی عمیقه ولی با چشاشو تورو میخوره 

نگاهش بد شر داره قدش بلنده و واسه دل بردن یه لبخند گوشه لبی میزنه با احساسه ولی خب دلش دریاست 🤣😀

باوفاترین رفیق دنیا میشه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من پسر بودم سر به زیر میشدم ازینا که مانسون دنبال زن میگرده براشون

چاکر داداش محمد جواد جان😂

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پسری که زیادی عمیقه ولی با چشاشو تورو میخوره نگاهش بد شر داره قدش بلنده و واسه دل بردن یه لبخند گ ...

دل ما رو هم بردی یزدان جان😂

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

واقعا چقد دلم میخواست پسر بودم💔

منم جای اون بازیگره بودم 

فقط  چون همه ی بچه های کلاسمون صد و هفتاد و پنج و شیش هستن من رو اونجا میگفتن چقدر ریزی تو

واقعا ناراحت میشدم باهام بد نبودن ول این حرفشون همش اذیتم می کرد

چهره ام خوبه ولی قدم تو صد و شصت و پنج هست اخه چراااا😭😭😭😭

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

دل ما رو هم بردی یزدان جان😂

اه باورت میشه خودمم همیشه دوس دارم اسمم یه چیز خفن میشد یچی مثل همین یزدان یا ارسلان 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اه باورت میشه خودمم همیشه دوس دارم اسمم یه چیز خفن میشد یچی مثل همین یزدان یا ارسلان

یزدان داشی چه خبر

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

منم جای اون بازیگره بودم فقط چون همه ی بچه های کلاسمون صد و هفتاد و پنج و شیش هستن من رو اونجا میگف ...

۱۶۵ مگه چشه؟هلند نیستیما دخترم!بین ایرانیا ۱۶۵ متوسطه کوتاه نیست اصلا

۱۶۵ مگه چشه؟هلند نیستیما دخترم!بین ایرانیا ۱۶۵ متوسطه کوتاه نیست اصلا

تو کلاس ما من کوتاه ترین بودم همینطور لاغرترین اخه این چه وضعشه خدا قیافه میدی قدمون هم بده

یزدان داشی چه خبر

نوکرم حاجیم برم ستون تو چخبر مببر

ما موندیم واسه قد چیکار کنیم😐😐😐

فکر کنم تو خانواده هم کوچیک ترین باشم 

ما موندیم واسه قد چیکار کنیم😐😐😐فکر کنم تو خانواده هم کوچیک ترین باشم

ای داش بخدا خودمم همینقدر بدبختم کوتاه تو کل خاندان از همه کوچکترم درحالیکه خودم نوه بزرگ خاندان حساب میشم🤣

ای داش بخدا خودمم همینقدر بدبختم کوتاه تو کل خاندان از همه کوچکترم درحالیکه خودم نوه بزرگ خاندان حسا ...

واقعا بساطی شده قدمون هم

به تو گفتم یزدان جان دل ما رو هم بردی یکی اسم کاربریش یزدان بود نمیدونم با خودش چه فکری کرد درخواست داد😂💔