2777
2789
عنوان

اگه پسر بودین کی بودین😂بیاین همه

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 127 پست
مخلص آقا حشمت😂

چاکر داش امیر😂

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد خوبه دیگه😂

فقط قدش ۱۸۳ خوش به حالش ایشاالله خیر نبینه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

ولش کن دختر چیکارش داری دوس داشت تتلو باشه خب😂

شعارنمیدم امااگرجای کسی نیست نباید توهین کنه اگر اون پدرو مادرش مهندس هوافضا بودن اینومیگفت ؟؟ کلی قربون صدقش می‌رفتن پسرمهندسه وفلانه همون اول گفتم جدای حرفهای آهنگاش چون آدمانزاشتن ذهنش مسموم نشه ....

شعارنمیدم امااگرجای کسی نیست نباید توهین کنه اگر اون پدرو مادرش مهندس هوافضا بودن اینومیگفت ؟؟ کلی ق ...

والا من خودم آهنگای تتلو رو خیلیاشو دوس دارم و گوش میدم حتی امضامم آهنگ تتلوئه کاری به شخصیتشم ندارم من چیکاره ام که بخوام کسی رو قضاوت بکنم هنر کنم اعمال و رفتار خودمو درست میکنم💙

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

شعارنمیدم امااگرجای کسی نیست نباید توهین کنه اگر اون پدرو مادرش مهندس هوافضا بودن اینومیگفت ؟؟ کلی ق ...

آرام باش

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

والا من خودم آهنگای تتلو رو خیلیاشو دوس دارم و گوش میدم حتی امضامم آهنگ تتلوئه کاری به شخصیتشم ندارم ...

نه قشنگم باشمانبودم استغفرالله منظورم اون خانم بودن منتهی گم کردم به شماریپ زدم حلال کن.❤️🙏

نه قشنگم باشمانبودم استغفرالله منظورم اون خانم بودن منتهی گم کردم به شماریپ زدم حلال کن.❤️🙏

میدونم عزیزدلم کلا گفتم💙

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

میدونم عزیزدلم کلا گفتم💙

داشتیم می گفتیم داش امیر

🥺🥺شخصیت تلخی ندارم باورکن 🌺

چیزی نیس می دونم عزیزم

داشتیم می گفتیم داش امیر

واقعا چقد دلم میخواست پسر بودم💔