مثلا من اگه پسر بودم امیر میشدم لاشی گردن نگیر و انتهای تمام فسق و فجور های عالم😂
شما بگین کی بودین چی بودین اگه پسر میشدین
پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم
بی صاحاب کفش پاشنه بلندم تا یه جایی کمک دهنده هست🤣🤣🤣
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
به تو گفتم یزدان جان دل ما رو هم بردی یکی اسم کاربریش یزدان بود نمیدونم با خودش چه فکری کرد درخواست ...
کی به زن من پیام داده برم سرویسش کنمممم😡🤬🔪
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
غلاف کن بابا من خودم یه امیرحسین پلاسم به قول یکی از بچه ها😂
پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم
من اصلا تحمل ندارم تاحالا نپوشیدم فکر میکنم کله پا میشم سرگیجه میگیرم🤣🤣🤣
غلاف کن بابا من خودم یه امیرحسین پلاسم به قول یکی از بچه ها😂
نه من حالیم نی بده تیکه پارش کنم