2777
2789
عنوان

بعد دیت اول غیب شد

126 بازدید | 23 پست

بهترین دیتی بود که می‌تونستم تصور کنم 😭 

با خودم میگم خب خوشش نیومده اوکی پس حتما خیلی بازیگر خوبی بوده چون واقعا خیلی کارا کرد 😐

من بهش قبلا گفته بودم هر چی شد بیا رک بگو اونم گفت اوکی 

اما بعدش غیب شد یه روز کامل 

جواب پیامم نداد

الان دو روز گذشته 

امروز دیدم استوری کرده فک کنم بابا بزرگش فوت شده 

نمیدونم واقعا الان باید به واکنشی نشون بدمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابا خوشش بیاد خودش میاد

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

درک میکنم طبیعیه بنظر تو ؟ینی نمیتونه یه ثانیه پیام بده بگه نمیتونم صحبت کنم یا هر چیاینجوری یهو غیب ...

چی بگم به نظرم کلا صبر کن 

رفتارش زشت بوده

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

استوریشو یه تسلیت بگو ببین چجو جواب میده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀