2777
2789
عنوان

زیبایی

85 بازدید | 12 پست

بچها واسه زیبایی چیکار کنم؟! /:

لطفا نگید خوشگلی فلانی بسانی ققط راه حل بگید اول اینکه صورتم سبز صورتم کوچیکه 

بینیم تقریبا بزرگه چشام معمولیه لبامم کوچیکه 

قدممم 155 واقعن نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا اگ چیزایی میدونید بگید 

باید بری پیش متخصص زیبایی اسکن کنه صورت رو بهت نشون میده بعدش چه شکلی میشی و بهش میگی چه کارایی لازم بکنی

به تاپیک هام سر بزنید سر گذشت یه دختر گذاشتم چه شیرین چه تلخ دوست دارم بنویسم امیدوارم همراهیم کنید ♡

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعن بهم عکس بعدش نشون میده؟!

اره من دوستم رفته بود بهش نشون که چه کارایی که چه شکلی میشه فکر کنم ۲ میلیون اینا شد هزینش بعد اون بینی شو عمل کردو لباشو ژل زد 

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

تلگرام داری عکسمو بفرستم

اره آیدی تو بزار پیام بدم

خوشگل شد باید برم متخصص زیبایی؟!

اره واقعا تغییر کرد اره حتما پیش متخصص برو تو گوگلم سرچ کنی میاره جاهایی که عکس بعدتو نشون میده یه کلینیک باید بری که همه کاری میکنن توش