2777
2789

حقوقتونو به شوهرتون میدید یا خودتون تو خونه خرج می کنید ....

اینهمه درس خوندم معلم شدم که زندگیمو بسازم ولی نمیشه شوهرم قدر پول هایی که تو خونه خرج می کنمو نمی دونه  کارتمم یک مدت بهش دادم خیلی توهین می کرد به همین خاطر ازش گرفتم 

اصلا به تفاهم نمیرسیم

مثلا همه ی حقوقتونو میدید شوهرتون چیزی می گیره به نام شما هم میزنه یا همه چیز فقط به نام خودشه ؟ اینجور احساس بدی ندارید که کار میکنید ولی هیچ فرقی با خونه دار ندارید

شوهر من همه رو گرفت جفتک‌مینداخت

پولتو طلا بخر بزار خونه مادرت

نمک نشناس تر از شوهرنیست

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من همه رو گرفت جفتک‌مینداختپولتو طلا بخر بزار خونه مادرتنمک نشناس تر از شوهرنیست

برای خودم یکسری چیزا خریدم ولی تو تمام فامیل گفته تو خونه من میخوره پولش را پس انداز میکنه ولی کل لباسهای بچه اسباب بازی ها موتور موتور شارژ لباس خودم درمان خودم و خیلی چیزها را خرج میکردم خیلی دلم شکست جلو چند تا مرد اینجور گفت

هرچی هم میخای بخری مثل ماشین و زمین و ... اگر پول دادی نصفشو بنامت بزن

یکبار بهش پول دادم مسکن ملی را بسازه گفت به نام خودم میزنم  منم ازش به زور گرفتم میگفت پولی به من ندادی اصلا کدوم پول منم زنگ زدم داداشم اومد باهاش یکم صحبت و دعوا کرد ازش گرفت از اون موقع میگه خونتون میریزم تو شیشه نمیگذارم هیچ آرزوت برآورده بشه مثلا بچه میخوام گفته تا آخرت عمرت همین یک بچس 

برای خودم یکسری چیزا خریدم ولی تو تمام فامیل گفته تو خونه من میخوره پولش را پس انداز میکنه ولی کل لب ...

بگو وظیفنه

ول کن حرف باد هواست

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
چرا عزیزم همه مازنا انگار آزمون سو استفاده میشه یه جورایی قاطع باش نزار وظیفه اونه که برات خرج کنه ن ...

یک مدت برا پسرم لباس نخریدم    مادرم گفت عادتش دادی حالا الان میخوایم بریم بیرون لباسای پسرم کوتاهه یا لباس هاش خیلی کمه  مادرم میگه اینقدر نخر تا مجبور بشه بخره  ولی دلم نمیاد گناه داره بچم دوست دارم بهترین هارا براش بخرم ولی شوهرم قدر نشناسن تشکر که نمیکنه همش میگه مامانت پولاشو برا داداش هاش خرج میکنه پس انداز میکنه من برات خرید می کنم پسر من چون رابطش با باباش بهتره هر چی می که باور می کنه 

یعنی همشون قدر نشناسن پس من امیدوار باشم ؟

همشون

والا من به زن داداشام میگم یا کار نکنید یا می کنید به داداشام ندید 

شوهر شما بی چشم روعه والا اطراف ما همه خونه ها به اسم خانم های خانه داره 

پول هاتو جمع کن طلا، ماشین ،زمین بگیر برای بچه هات لباس گرفتی زورت نیاد جای دوری که نرفته ولی یکی درمیون بزار شوهرت بگیره از قیمتا خبر داشته باشه قدرتو بدونه...