2777
2789

🥲🥲

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیت کن

باهاش ازدواج میکنم؟ اگه آره چند وقت دیگه خوشبخت میشم باهاش ؟

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

«راهی که در پیش داری، شاید در آغاز مه‌آلود و نامشخص باشد، اما با هر قدمی که با اعتماد برداری، نور حقیقت بیشتر نمایان می‌شود. کسی یا چیزی در نزدیکی‌ات هست که می‌تواند راهنمایت باشد—به نشانه‌ها توجه کن. گاهی پاسخ‌ها در سکوت و آرامش پنهان‌اند، نه در هیاهوی روزمره.»

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
«راهی که در پیش داری، شاید در آغاز مه‌آلود و نامشخص باشد، اما با هر قدمی که با اعتماد برداری، نور حق ...

متوجه نشدم چی به چی شد الان

باهاش ازدواج میکنم؟ اگه آره چند وقت دیگه خوشبخت میشم باهاش ؟

نشانه‌ها می‌گویند:

«در دل روزهایی نه‌چندان دور، پیوندی شکل می‌گیرد که ریشه در صداقت و مهر دارد. شاید هنوز همه چیز روشن نباشد، اما نشانه‌ها به سوی وصال می‌برند. صبر، گفتگو، و اعتماد، کلیدهای رسیدن به آن لحظه‌اند.»

زمان تقریبی:

اگر انرژی‌ها هم‌راستا باشند و نیت‌ها خالص، تا یک سال آینده می‌تونه زمان شکل‌گیری تصمیم نهایی باشه. اما این فقط یک تعبیر نمادینه

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
نشانه‌ها می‌گویند:«در دل روزهایی نه‌چندان دور، پیوندی شکل می‌گیرد که ریشه در صداقت و مهر دارد. شاید ...

مرسی عزیزم

با اجازه استارتر اگر میشه برای منم بگیرید بعد از استارتر♥️

نیت پنهان: آرامش و وضوح در تصمیمی مهم

پیام فال:

«در دل آشوب‌ها، سکوتی هست که حقیقت را در خود پنهان کرده. شاید اکنون زمانِ ایستادن و نگریستن باشد، نه دویدن. کسی یا چیزی در اطرافت هست که نشانه‌ای از راه درست را به تو نشان می‌دهد—اما باید با دل ببینی، نه فقط با چشم. گاهی پاسخ‌ها در جاهایی پنهان‌اند که کمتر بهشان توجه می‌کنی.»

توصیه:

به ندای درونت اعتماد کن. اگر تردیدی داری، آن تردید شاید خودش نشانه‌ای باشد. مسیر روشن خواهد شد، اگر با آرامش قدم برداری.

میشه عزیزم برای منم بگیری نیت کردم

نیت پنهان: یافتن مسیر درست در میان چند انتخاب

پیام فال:

«گاهی زندگی مثل تقاطع چند راهه‌ست؛ هر مسیر وسوسه‌انگیز، اما تنها یکی به مقصد دل می‌رسه. نشانه‌ای در راهه—شاید از زبان کسی، شاید در خوابی، یا حتی در سکوت یک لحظه. عجله نکن، چون انتخاب درست نیاز به مکث داره. دل تو راه رو می‌دونه، فقط باید صدای اون رو بلندتر از هیاهوی بیرون بشنوی.»

توصیه:

به نشانه‌ها اعتماد کن. گاهی یک اتفاق کوچک، کلید یک تصمیم بزرگه. مسیر روشن خواهد شد، اگر با نیت پاک و ذهن آرام قدم برداری.