2777
2789
عنوان

Girls to Girls

709 بازدید | 60 پست

تحصیلات تون رو حتما ادامه بدید و سر کار برید هرچقدر که همسر و پدرتون پولدار باشن بازم دستتون تو جیب خودتون باشه حتی اگه حقوقتون خیلی کم بود 

شما هم بگید چندتا نصیحت برای همجنس هامون😊🎀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانواده مادری مثل خانواده پدری اند خیلی بهشون اعتماد نکنید

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

هیچوقت هیچوقت هیچوقت هیچوقت برای پسر عکسی که پخش شدنش براتون مهمه نفرستییییییید

هر دو روز در میون یکی اینجا میگه پسره تهدیدم کرده

بعد 2 ماه یا 2 سال فرقی نداره

نفرستیییییید

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خانواده مادری مثل خانواده پدری اند خیلی بهشون اعتماد نکنید

کاش مثل خانواده پدری بودن فقط...

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡