2777
2789

چقد اینا حقیرننننن 

تازه امروزم یکیشون ک ادعا میکرد از باسن آسمون افتاده تایپیک زده بود دخترای خوشگل میرن با کیا 

و هرکی گفته بود. خوشگله مسخرش میکرد

اخههه گ.وز باقالییی تو اسکل کفتر باز نکبت تو این سایت چ غلطی میکنییییی 

پیچیده تر از آنم که تو بفهمی مرا...

بچه ها حساسیتتونو درک نمیکنم شما خودتون هرچی بخواین میگین اونم بدون مرز و سانسور بعد اگ اونا یک کلمه بگن سریع گزارش و تگ نینی یار فحش و بی احترامی ...

خب یا مراقب حرفاتون باشید یا نباید به این مزاحمتا توجه کنید 

جلوی این رو نمیشه گرفت شدنی نیست کاری از دست کسی برنمیاد ، شما خودتون نمیتونید رو خودتون کنترلگری داشته باشید و خودتونو مهار کنید اما از دیگران انتقاد میکنید 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها حساسیتتونو درک نمیکنم شما خودتون هرچی بخواین میگین اونم بدون مرز و سانسور بعد اگ اونا یک کلمه ...

خب ب چ حقی میان تو سایت زنونه و به خودشون جرعت نظر دادن میدن؟؟؟

شما حق میدی بهشون!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ب چ حقی میان تو سایت زنونه و به خودشون جرعت نظر دادن میدن؟؟؟شما حق میدی بهشون!!!!

این ها برای سال های پیشه این حرف شما برای امروز صدق نمیکنه چون الان ۹۰ درصد تاپیکا از سرگرمیه و به بارداری و بچهداری ربطی نداره طبیعتا مخاطب جذب میکنه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خب ب چ حقی میان تو سایت زنونه و به خودشون جرعت نظر دادن میدن؟؟؟شما حق میدی بهشون!!!!

نخیر من حق نمیدم به کسی من میگم کاری نمیشه کرد 

این ها برای سال های پیشه این حرف شما برای امروز صدق نمیکنه چون الان ۹۰ درصد تاپیکا از سرگرمیه و به ب ...

اخه مرد واقعی باید دنبال کار و موفقیت و ترقی باشه ن اینکه عین اسکلا بیاد تو سایت زنونه و مشکلات زنونه و خیلی چیزا که واقعا خوب نیس رو بخونه و نظرم بده 

قبول نمیکنممم ولی خب اینجا اصلا حریم شخصی وجود نداره

توی فضای عمومی که با یه سرچ گوگل کل تاپیک هات بالا میاد انتظار فضای شخصی داری گلم ؟ اینجا یک سایت عمومیه اینکه میگی حریم شخصی میخوای جای مناسبی نیومدی 

توی فضای عمومی که با یه سرچ گوگل کل تاپیک هات بالا میاد انتظار فضای شخصی داری گلم ؟ اینجا یک سایت عم ...

پس کسی که سوالای شخصی داره و راهنمایی میخاد باید کجا بره؟؟

اخه مرد واقعی باید دنبال کار و موفقیت و ترقی باشه ن اینکه عین اسکلا بیاد تو سایت زنونه و مشکلات زنون ...

خب این حرفت توهین و خودزنی هست یعنی همه ی زنانی که اینجا هستن هم همچین شخصیتی دارن 

هرکس تو زندگی تایم خالی داره اینجا ام بهترین سایت تبادل نظر کشورمونه طبیعیه کشش داشته باشن 

پس کسی که سوالای شخصی داره و راهنمایی میخاد باید کجا بره؟؟

به ارگان مربوطه باید مراجعه بکنه اینجا کمتر کسی میتونه درست و جامع راهنمایی کنه اینجا اکثرا کم سن هستن و یا میخوان از روی تجربه شخصی یا چهار نفر ادم دور و بر خودشون اظهار نظر بکنن 

که این اصلا چیز خوبی نیست

وای منم یک لیست از اینا جمع کردم که درخواست دادن

درخواست شون رو نه رو کن نه قبول بذار بمونه مثل من

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خب این حرفت توهین و خودزنی هست یعنی همه ی زنانی که اینجا هستن هم همچین شخصیتی دارن هرکس تو زندگی تای ...

منظور منو متوجه نشدین:)

نظرات متفاوته توقع ندارم شما حرف منو قبول کنین